LinkedIn prezentacija Ires ekologije 

U suvremenom svijetu naglasak je na ekološkoj prihvatljivosti i održivosti, a mi kao društveno-odgovorno poduzeće rado surađujemo s klijentima koji dijele ova stajališta. Zato nam je bilo izuzetno zadovoljstvo s Ires ekologijom surađivati na vođenju njihovog LinkedIn profila!

Task

Izrada objava za društvenu mrežu LinkedIn, prezentacija tvrtke.

 • SADRŽAJ

  Društvene mreže

 • STRATEGIJA

  Komunikacijska strategija

 • DIZAJN

  Grafički dizajn

 • KLIJENT

  Ires ekologija d.o.o. za zaštitu prirode i okoliša

Kad nas je tvrtka Ires ekologija kontaktirala u vezi vođenja društvene mreže LinkedIn, objeručki smo zgrabili tu ponudu te jedva čekali da započnemo s istraživanjem materijala za objave. Naime, s njima dijelimo strast prema ekologiji i održivom razvoju te smo jedva čekali saznati kako točno rade tvrtke čije je poslovanje posvećeno tim područjima.

Predstavljanje stručnosti putem LinkedIna

Ires ekologija tvrtka je posvećena zelenoj budućnosti svih nas, te u svom poslovanju pomažu tvrtkama, gradovima/općinama te investitorima u postizanju ekološki prihvatljivih projekata. Njih ćete angažirati za ocjenu prihvatljivosti projekata za okoliš, elaborate zaštite okoliša, stručne elaborate za ishođenje Ecolabel certifikata i još puno toga. Svoje su usluge i kvalifikacije htjeli predstaviti na trenutno najpoznatijoj poslovnoj mreži u svijetu – LinkedInu.

LinkedIn kao mreža zahtjeva formalniji i edukativniji pristup od recimo Facebooka i Instagrama. Kao takav je pravi odabir za sve one koji traže nove B2B konekcije. No, prezentacija je od ključne važnosti, pa smo pažljivo birali jezik i vizuale, koji se svojim stilom podudaraju s dizajnom web mjesta tvrtke.

Od brand awarenessa do važnih ekoloških tema

U početnim stadijima suradnje napravljen je brand awareness, odnosno predstavljena je tvrtka, članovi njezinog tima, kao i usluge koje nude. Nakon toga prešli smo na objave u kojima se razrađuju danas ključni pojmovi u području ekologije: kružno gospodarstvo, EU Ecolabel oznaka, toplinski otoci, greenwashing i slično.

Izazovi su bili predstaviti područje ekologije i održivog razvoja kroz dovoljno stručan jezik koji će prikazati kompetentnost tvrtke, ali će, pošto se ipak radi o društvenoj mreži, opet biti dovoljno razumljiv i svima onima koji ne djeluju u tom području.

Lansiranje kvalitetnih objava i praćenje rezultata

Kroz našu smo suradnju na tjednoj bazi producirali objave u obliku carousela, videa, fotografija i linkova na članke, a sve popraćeno primjerenim copyem koji angažira posjetitelje i zainteresira ih za sadržaj koji se predstavlja. Rezultate objava smo konstantno pratili i analizirali njihov uspjeh te sukladno tome mijenjali strategiju vođenja ovog profila.

Tvrtke koje posjete LinkedIn profil Ires ekologije steći će uvid u njihove projekte, upoznati tim koji stoji iza brenda te steći dodatna znanja iz svijeta ekologije. Time se LinkedIn dokazao kao mreža koja nudi mnoštvo mogućnosti za tvrtke koje se žele etablirati na tržištu i dokazati svoju stručnost potencijalnim poslovnim partnerima.

Ukoliko s Ires ekologijom dijelite interese u području ekologije, ili pak se želite uvjeriti u kvalitetu naših objava (ili oboje ☺️), posjetite njihov LinkedIn profil i zapratite ih za još zanimljivih objava.

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.