Želite postati digital marketing profesionalci? Mi znamo kako i gdje

Nije tajna da su naši Ante i Andreja iz Pisalice redoviti profesori na programu Specijalist za internet marketing i prodaju u Institutu za menadžment. Spomenuli smo to u više navrata jer nam je drago što imamo svoje ljude u jednoj renomiranoj privatnoj obrazovnoj instituciji. No to nije motiv zbog kojeg smo odlučili natipkati ovaj članak.

Kako nam se povremeno jave entuzijastični pojedinci među vama koji promišljaju bi li – ne bi li upisali ovaj program, odlučili smo ukratko opisati kako on izgleda iz pozicije profesora :). Što to točno možete naučiti na programu Specijalist za internet marketing i prodaju, kojeg od milja skraćeno zovemo SIMP, saznajte u nastavku.

Očekujte vrhunske predavače

Uz Antu i Andreju koji su profesionalci u svom području, Ante u izradi oglašivačkih kampanja, Andreja u kreativnom pisanju i brendiranju, ovaj Program predaju još dva, zaista vrhunska stručnjaka: Saša Stanković,  koji ima više od 12 godina agencijskog iskustva na različitim pozicijama, od media planera i account managera, do direktora digitalne agencije te Boris Šuša, glavom i bradom senior sales manager u Njuškalu.

Tijekom Programa koji traje 140 školskih sati kroz koje prolazimo teoriju, ali i praksu, vaši predavači su vam na raspolaganju za individualne konzultacije, kako biste izgradili što je moguće jače temelje za daljnju karijeru. To znači da nam nije tlaka ostati nakon predavanja kako bismo vam objasnili još jednom sve korake pri izradi newslettera. I nije nam tlaka javiti se na telefon i savjetovati vas da zasjate na razgovoru za posao, koji baš jako, ali onako jako želite dobiti. Bilo je svega i oni koji su prošli Program znaju da smo svi predavači maksimalno posvećeni tome da svladate gradivo i po završetku Programa znate znanje.

Kako izgleda nastavni program?

Nastavni program budućeg Specijalista za internet marketing i prodaju podijeljen je u ukupno 11 modula. Ono što je važno spomenuti je to da profesori sudjeluju u kreiranju tih modula, prema tržišnim potrebama i prema dosadašnjem iskustvu u radu s grupama koje su već završile program. Konkretno, ako trendovi u digitalnom marketingu idu prema tome da su newsletter kampanje trend, onda se izradi newslettera posvećujemo s nekoliko dodatnih sati rada. Ako pak vidimo da su se prethodne grupe mučile s određenim gradivom, kao što je na primjer Google Ads, onda budućim generacijama podebljujemo satnicu za praktično kreiranje digitalnih oglasa.

Radi bolje predodžbe, u nastavku popisujemo svih 11 modula:
 • Uvod u internet marketing
 • Web stranica
 • Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)
 • Google Ads
 • Google Analytics
 • Izrada oglasa za društvene mreže
 • Content marketing
 • Društvene mreže, s naglaskom na Instagramu
 • E-mail marketing
 • Web trgovina
 • Upravljanje odnosima s kupcima

Dakle, ako ste zainteresirani za jedan potpuni Program koji će vas pripremiti za rad u nekoj od marketinških agencija ili tvrtki s vlastitim odjelom za digitalni marketing, onda vam za kraj još želimo reći kako je ovaj Program odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u radnu e-knjižicu.

Nova grupa starta već početkom proljeća, a više informacija o programu kontaktirajte direktno Institut za menadžment ili se javite nama. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.