Limina.hr – Profesionalac s osmjehom za vašu nekretninu iz snova

limina-real-estate-pisanje-blogova

Limina.hr – Profesionalac s osmjehom za vašu nekretninu iz snova

Limina.hr – Profesionalac s osmjehom za vašu nekretninu iz snova 1200 650 Pisalica

Limina Real Estate je posrednik za dugoročan najam kuća i stanova u Zagrebu, kao i za zakup poslovnih prostora svih namjena. Limina kao agencija za posredovanje u nekretninama ima sve što je potrebno za kvalitetnu uslugu – entuzijazam, pozitivnu energiju, stručne savjete i točne informacije.

Iz Limine su nam se obratili za pisanje sadržaja za blog i izradu oglasa za društvene mreže jer su svjesni toga da konkurencija u svijetu nekretnina, pogotovo u Gradu Zagrebu, nije mala.

Potencijalnim klijentima ponuditi korisne informacije

Nakon inicijalnog sastanka, složili smo se da potencijalnim klijentima želimo ponuditi prije svega korisne i provjerene informacije. Naš prvi korak bio je dobro istražiti ključne pojmove za nišu nekretnina i izdvojiti pojmove koji su važni klijentu. Nakon toga smo prema pretraživanim ključnim pojmovima klijentu predložili teme za pisanje članaka. Sve to pridonijelo je odličnom rastu organskog (neplaćenog) prometa na web stranicu.

Što pak se tiče oglašavanja, radimo dvije vrste kampanja. Za one potencijalne klijente koji se još nisu susreli s Limina Real Estate agencijom kreiramo oglase temeljene na sadržaju bloga. Tako već prvi kontakt potencijalnog klijenta i agencije ima vrijednost za samog klijenta. Druga kampanja odnosi se na oglase kojima prezentiramo određene nekretnine koje su za najam ili za prodaju. Uz kvalitetni izbor fotografija i odličan copy, ovakvi oglasi rezultiraju redovito velikom interakcijom.

Ako smatrate da bi i vama dobro došle usluge pisanja članaka i oglašavanje na društvenim mrežama, slobodno nam se javite.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?