radionice-predavanja

Dogovori radionicu ili predavanje

Znaš, nakon svega što nam je život donio (i odnio), došli smo do jedne nama jako važne spoznaje – jedino nam znanje nitko ne može uzeti!

Znanje je nešto zaista jako dragocjeno, no što nam vrijedi ako ga sebično držimo za sebe, zar ne? Tako nećemo promijeniti svijet. OK, ili barem olakšati malim i srednjim poduzetnicima da budu bolji u digitalnom oglašavanju i predstavljanju na Internetu.

Zato smo za ovu godinu pripremili niz radionica i pitaonica! 😊

A evo odgovora kako smo došli do te zamisli.
Između ostalog, primijetili smo da naši klijenti mukom muče s raznim pojmovima iz svijeta marketinga, baš ono, jako se muče. Nije to njihova branša, nije da ih baš zanima, a onda opet sve je to potrebno barem malo poznavati kako bi im bilo jasno kuda ulažu svoj novac. Puno smo i pričali na formalnim i neformalnim sastancima s tim našim klijentima i dobili dragocjenu povratnu informaciju da znamo objašnjavati jednostavno i razumljivo. Onako, da bilo čija baka ako je probudimo u ponoć zna o čemu pričamo.

Nije to jedino što smo saznali! Dobar dio klijenata smatra da su tečajevi koje su u životu prolazili bili previše općeniti, bez imalo praktičnoga rada, a uz sve to neopravdano skupi.

I tako smo odlučili pokrenuti nešto jedinstveno, nešto kao odgovor na vapaje za pomoć.

Pripremili smo njima, a dali mogućnost i tebi, da sudjeluješ u jedinstveno kreiranim tečajevima o pisanju za web, oglašavanju, dovođenju novih kupaca na web stranice (…) koji traju dovoljno dugo da u miru Božjem stigneš pohvatati sve te neobične čudnjikave pojmove kojima dosad nisi mogao uhvatiti ni glavu, ni rep. Konkretno, to znači da ćemo te na jednoj tipičnoj radionici dovesti u lijepi kreativni prostor, ponuditi te sokom i kavom te ponekom zdravom i manje zdravom grickalicom (kad si gladan nisi svoj) i posjesti te pred tvoj laptop. S tobom ćemo zatim mic po mic prolaziti sve važne činjanice za određenu temu i vježbati ih u praksi. Nakon toga postavit ćemo ti i pokoje blic pitanje, poslati ti na tvoj mail još pregršt materijala za istraživanje kod kuće, a onda sve lijepo proslaviti prigodnom potvrdom o sudjelovanju 🤗, koja će ti, e baš smo sigurni u to, pomoći prilikom traženja novog posla.

Ako ti dosadašnje štivo još uvijek zvuči kao špansko selo, evo konkretnih tema oko kojih možeš s nama dogovoriti radionicu kod nas ili u tvojoj kući.

PIŠI PRIČU,PRODANO!

Radionica pisanja tekstova za web stranice naša je najpoznatija radionica. Namijenjena je svima koji nešto pišu za web, bez obzira na formu teksta, tematiku i dosadašnje iskustvo. Teme kojima se bavimo na radionici su: osnovni dijelovi teksta za web, kako pisati naslove koji prodaju, razlike između promo teksta i teksta za web, A.I.D.A. formula, gumb za akciju, promocija tekstova na web stranicama i dr.

Trajanje radionice: 4 puna sata

POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET

Tvoja stranica sadrži osnovne elemente koje treba imati: oku je ugodna, tekstovi su kvalitetno napisani, optimizirana je. Ipak, nešto ne štima. Kupci ne reagiraju. Konverzije su slabe ili ih nema. Jasno, trebaš nešto poduzeti. Dođi na radionicu i nauči koje su to najčešće pogreške na web stranicama. Dat ćemo ti alate koji su ti potrebni da je ulaštiš, kao i znanje da istima možeš upravljati.

Trajanje radionice: 4 puna sata

KUNA ZA LAJK ILI HAJP?

Svi su nešto sretni jer su za kunu dobili like ili napravili ogroman hype, a tebi nije jasno o čemu to točno govore? Znamo, znamo, želiš da i tvoj biznis iskače iz pašteta, pardon, društvenih mreža. I znamo da se pitaš kako to ostvariti. Srećom za tebe, mi ispunjavamo baš tu želju. Učimo te kako dobiti like, share, retweet, reach i ostale čudne pojmove s kojima se mukom mučiš ovih dana.

Teme kojima se bavimo na radionici su: kojim društvenim mrežama se isplati baviti, je li važno prikupljanje likeova, koliko je potrebno uložiti za vidljivost, kako se oglašavati na Facebooku, trikovi za bolji Instagram profil i dr.

Trajanje radionice: 4 puna sata

ZAŠTO NAŠE RADIONICE?

  • Radimo u mailim grupama.
  • Sve radionice su otvorenog tipa.
  • Radionice se temelje na stvarnim primjerima iz prakse.
  • Nakon svake radionice besplatno dajemo hrpu materijala za učenje.

Tu smo za tebe i tvoju firmu – kontaktiraj nas

radionica-hdnppanel-bizkoshnicapisanje-za-web-blagdani-bizkoshnica