pisalica-radionice

STOP teoriji, vježbaj PRAKSU!

ZNAŠ PISATI, ALI MISLIŠ DA MOŽEŠ BOLJE?
IMAŠ NAJBOLJU WEB STRANICU NA SVIJETU, ALI GOTOVO NITKO ZA NJU NE ZNA?
ZNAŠ DA JE INSTAGRAM TRENUTNO COOL, ALI SE NE SNALAZIŠ U INSTAGRAM POSTAVKAMA?
ŽELIŠ PRODAVATI PUTEM INTERNETA I TREBAŠ POMOĆ?

Onda su naše radionice za TEBE.

Naše radionice namijenjene su svima koji žele poboljšati svoje znanje, bez obzira na prethodno iskustvo. Radionice smo koncipirali tako da baš svatko tko u njima sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo naše radionice koncipirali kao otvorene i vrlo specifične, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Radionice su namijenjene novinarima, content writerima, junior copywriterima, community managerima, studentima, piscima, vlasnicima malih i srednjih tvrtki i obrta te svima onima koji se žele promovirati (a onda i nešto prodati) u digitalnim vodama.

Popis trenutnih radionica:

 

PIŠI PRIČU,PRODANO

Radionica pisanja tekstova za web stranice naša je najpoznatija radionica. Namijenjena je svima koji nešto pišu za web, bez obzira na formu teksta, tematiku i dosadašnje iskustvo. Teme kojima se bavimo na radionici su: osnovni dijelovi teksta za web, kako pisati naslove koji prodaju, razlike između promo teksta i teksta za web, A.I.D.A. formula, gumb za akciju, promocija tekstova na web stranicama i dr.

Trajanje radionice: 6 sati

Datum radionice: 27. rujna 2018. od 9:00 do 15:00 sati

RASPRODANO! Novi termin otvaramo u siječnju 2019!

 

KUNA ZA LAJK ILI HAJP?

Svi su nešto sretni jer su za kunu dobili like ili napravili ogroman hype, a tebi nije jasno o čemu to točno govore? Znamo, znamo, želiš da i tvoj biznis iskače iz pašteta, pardon, društvenih mreža. I znamo da se pitaš kako to ostvariti. Srećom za tebe, mi ispunjavamo baš tu želju. Učimo te kako dobiti like, share, retweet, reach i ostale čudne pojmove s kojima se mukom mučiš ovih dana.

Teme kojima se bavimo na radionici su: kojim društvenim mrežama se isplati baviti, je li važno prikupljanje likeova, koliko je potrebno uložiti za vidljivost, kako se oglašavati na Facebooku, trikovi za bolji Instagram profil i dr.

Trajanje radionice: 6 sati

Datum radionice: 25. listopada 2018. i 8. studenoga 2018.
od 9:00 do 15:00 sati RASPRODANO!

RASPRODANO! Novi termin otvaramo u siječnju 2019!


POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET

Tvoja stranica sadrži osnovne elemente koje treba imati: oku je ugodna, tekstovi su kvalitetno napisani, optimizirana je. Ipak, nešto ne štima. Kupci ne reagiraju. Konverzije su slabe ili ih nema. Jasno, trebaš nešto poduzeti. Dođi na radionicu i nauči koje su to najčešće pogreške na web stranicama. Dat ćemo ti alate koji su ti potrebni da je ulaštiš, kao i znanje da istima možeš upravljati.

Trajanje radionice: 6 sati

Datum radionice: 27. studenoga 2018. od 9:00 do 15:00 sati

Upisi u tijeku. Prijavi se na mail info@pisalica.com ili putem kontakt obrasca.

 

ZAŠTO NAŠE RADIONICE?

  • Radimo u mailim grupama
  • Sve radionice su otvorenog tipa
  • Radionice se temelje na stvarnim primjerima iz prakse
  • Nakon svake radionice besplatno dajemo hrpu materijala za učenje

Cijena pojedinačne radionice je 599 kuna.

Prijaviti se možeš putem maila info@pisalica.com ili putem kontakt obrasca.

Za sva dodatna pitanja tu smo za tebe i tvoju firmu – kontaktiraj nas!