Pisanje sadržaja za novi web tvrtke GO2BIM

go2bim-referenca

Pisanje sadržaja za novi web tvrtke GO2BIM

Pisanje sadržaja za novi web tvrtke GO2BIM 1200 650 Pisalica

Tvrtka GO2BIM d.o.o. ima sjedište u Varaždinu. Specijalizirali su se za 3D skeniranje objekata i izradu BIM projektne dokumentacije postojećeg stanja. Posluju od 2014. godine, a tijekom relativno kratkog, ali vrlo uspješnog poslovanja, tvrtka u portfelju broji više od 700 projekata! Koliko su ozbiljni i odlični u svom poslu govori i činjenica da su radili projekte na svim kontinentima osim Antarktike!

Radovi su im raznoliki. Od malih obiteljskih kuća, poslovnih zgrada, rekreacijskih centara i hotelskih kompleksa, sve do aerodroma, kotlovnica, cjevovoda i industrijskih postrojenja – mogu provesti različite projekte zahvaljujući spoju znanja i vrhunske tehnologije. Njihov tim trenutno broji 20-ak visoko kvalificiranih stručnjaka koji se kontinuirano educiraju i prate trendove. Gotov kadar teško pronalaze pa svaki novi zaposlenik zapravo prolazi 6-mjesečnu internu obuku. Važno je spomenuti i to da raspolažu najsuvremenijom opremom za lasersko skeniranje, dronom za fotogrametrijsko snimanje, kao i najnovijom programerskom i računalnom opremom za obradu velike količine podataka u najkraćem roku.

Pisanje sadržaja za web stranice

GO2BIM d.o.o. pokrenuli su inače Ivan i Hrvoje, kako često vole istaknuti, „dvojac iz podruma“. Jer poslovanje su pokrenuli od nule. Nakon otprilike sedam godina poslovanja, odlučili su izraditi novu web stranicu koja će bolje naglasiti njihovu stručnost te kojom će još jače krenuti u osvajanje svjetskog tržišta.

Javili su se nama. Tražili da napišemo razumljiv, ali dovoljno „tehnički potkovan“ sadržaj za njihovu novu stranicu. Kažu, odlučili su to prepustiti stručnjacima.

Nakon što se Pisalica dohvatila ovog projekta, najprije nas je čekalo veliko istraživanje ovog, nama dotad novog, područja. Detaljno istraživanje informacija obično i jeste onaj dio procesa izrade sadržaja za web kojem je potrebno posvetiti puno vremena. To je temelj za kvalitetno pisanje. Nakon toga napisali smo sadržaj, kao i optimizirali ga za internetske tražilice. Svaku smo uslugu opisali po modelu tradicionalnog prodajnog lijevka, jer dobro znamo da nisu svi potencijalni kupci odmah spremni kupiti.

Do kojeg je konačnog rješenja Pisaličino pero došlo, saznajte klikom na novu web stranicu tvrtke GO2BIM.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?