Održali smo in-house edukaciju za iskusni marketinški odjel Arena Centra

in-house-edukacija-arena-centar

Održali smo in-house edukaciju za iskusni marketinški odjel Arena Centra

Održali smo in-house edukaciju za iskusni marketinški odjel Arena Centra 1200 650 Pisalica

Arena Centar je omiljeno mjesto za šoping mnogih Zagrepčana, a osim što je nezaobilazna destinacija za šoping, to je i prostor zabave za cijelu obitelj. Arena Centar prostire se na čak tri kata, gdje je svoje mjesto pod krovom pronašlo čak 200 trgovina, od najvećih maloprodajnih lanaca, najboljih monobrand i multibrand trgovina s top brendovima, sve do deset restorana, sedam kafića, kina i kasina.

Iz Arena Centra kontaktirali su nas krajem 2020. sa željom da za njihov marketinški tim izradimo in-house edukacije. Moramo priznati, ovaj tim ima već izuzetno puno iskustva iza sebe i temeljit marketing na kakvom bi im mogle zavidjeti mnogobrojne domaće, ali i strane tvrtke.

Edukacija za marketinški odjel Arena Centra

Teme koje smo obradili kroz tri susreta bile su: pisanje sadržaja za web stranice, kreiranje newslettera koji daju rezultate te društvene mreže. Naš je zadatak bio proći njihove aktivnosti iz bliže budućnosti i dati prijedloge za poboljšanje.  

Osim toga, uz samu edukaciju kreirali smo i nekoliko „podsjetnika“, poput dokumenta za pisanje optimiziranog sadržaja za web stranice i dokumenta za pisanje priopćenja za medije.

Ako ste se prepoznali u ovoj priči te želite da održimo in-house edukaciju za vas, bilo da je organiziramo preko Zooma ili vas posjetimo fizički, zatražite svoju ponudu već danas.  

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?