Prilika za mikro, mala i srednja poduzeća: Vaučeri za digitalizaciju

msp-vauceri-za-digitalizaciju

Prilika za mikro, mala i srednja poduzeća: Vaučeri za digitalizaciju

Prilika za mikro, mala i srednja poduzeća: Vaučeri za digitalizaciju 1200 650 Pisalica

Poduzetnici jako dobro znaju koliko svaka dodatna kuna dobro dođe njihovom poslovanju, zbog čega vjerujemo da ne želite propustiti prilike koje vam se nude. Jednu takvu priliku očekivati možete početkom lipnja 2022., kada će biti objavljen natječaj za vaučere za digitalizaciju, u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Vaučeri su namijenjeni digitalizaciji i digitalnoj transformaciji MSP-ova

Prije svega, vaučeri koje spominjemo namijenjeni su za pomoć poduzećima u procesu digitalizacije i digitalne transformacije. Shodno tome, sredstva putem ovog natječaja moći ćete tražiti za nekoliko aktivnosti:

  • usavršavanja zaposlenih vezana za digitalne vještine
  • izradu strategije digitalne transformacije
  • izradu web stranice, mobilne aplikacije, platforme za rezervacije ili internet trgovine
  • izradu sigurnosnih i tehničkih izvješća
  • istraživanje i razvoj složenih digitalnih proizvoda.

Evo i dodatnih informacija koje bi vam mogle biti zanimljive.

Ovisno o vrsti vaučera za koji ćete se prijaviti, iznos bespovratnih sredstava iznosit će od 75.000 do 150.000 kuna. Svaki MSP moći će iskoristiti dvije vrste vaučera po pozivu.

Kako vam Pisalica može pomoći u digitalizaciji?

Planirate li se prijaviti na ovaj natječaj, Pisalica vam može pomoći u realizaciji vaše ideje.

Za vas ćemo radno kreirati:

  • in-house edukaciju o digitalizaciji po tailor-made principu; edukaciju u potpunosti prilagođenu vašem poslovanju ili ćemo
  • kreirati web stranicu / internet trgovinu po principu „ključa u ruke“, što znači da ćemo vam na jednom mjestu osigurati kvalitetne i optimizirane tekstove, brzu i responzivnu web stranicu modernog dizajna, profesionalne fotografije vašeg poduzeća i zaposlenika, kao i cjelokupan SEO.

Misija Pisalice je klijentima osigurati cjelokupnu uslugu na jednom mjestu i komunikaciju s jednom agencijom, koja je tu spremna izvršiti sve aktivnosti kvalitetno i na vrijeme. Na vama je da jasno izrazite svoje želje, a onda sav posao prepustite nama.

Zašto? Zato što cijenimo vaše vrijeme i želimo da ga koristite tamo gdje možete najviše doprinijeti. Tamo gdje svoje uloženo vrijeme možete zamijeniti za najveći profit.

Želite saznati više informacija o prilikama za svoje poslovanje?

Kontaktirajte nas s povjerenjem.  

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?