Iskoristite priliku i usavršite svoje „soft skills“ prijavom na online radionice TechParka

online-radionice-marketing

Iskoristite priliku i usavršite svoje „soft skills“ prijavom na online radionice TechParka

Iskoristite priliku i usavršite svoje „soft skills“ prijavom na online radionice TechParka 1200 650 Pisalica

Tehnološki park Varaždin tijekom 6. i 7. mjeseca organizira čak četiri zanimljive interaktivne online radionice koje će polaznicima na dinamičan način prezentirati vrsni stručnjaci iz realnog sektora, a među kojima će jednu radionicu održati i marketinški stručnjaci iz naše Pisalice, Andreja i Ante.

Ovo su teme na koje možete poslušati

Ukoliko ste mlada i ambiciozna osoba koja želi poraditi na razvoju poduzetničkih vještina ili skupiti znanje koje će vam pomoći u kasnijem nastanku i rastu vlastitog poduzeća, odaberite i prijavite se na jednu ili više radionica iz nastavka.

UMIJEĆE PREGOVARANJA  –  24.06.2020. (srijeda) u 10.00h

Ante Lučić približit će vam kako izgleda proces pregovaranja te kako razumjeti drugu stranu u svrhu izgradnje kvalitetnog odnosa? Usvojite vlastiti stil pregovaranja kroz vježbu/simulaciju bilateralnih i multilateralnih pregovora!

UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA  –  25.06.2020. (četvrtak) u 10.00h

Uvid u tehnike kojima se poslodavci koriste kako bi prepoznali i vrednovali svoje zaposlenike te osnovna pravila “Employer Brandinga”, prezentirat će vam također Ante Lučić, specijalist za selekcijski proces i regrutaciju.

KAKO SE KVALITETNO PREZENTIRATI NA INTERNETU?  –  01.07.2020. (srijeda) u 10.00h

Mali iskusan tim poduzeća “Pisalica” prikazat će vam izgled marketinškog miksa (5P/7P) u praksi. A uz to saznat ćete zašto je “naming” temelj kvalitetnog marketinga, te kada brendirati sebe, a kada poduzeće.

4 -MAT – ALAT ZA PREZENTIRANJE  –  02.07. – 03.07.2020. (četvrtak/petak) u 10.00h

Kako biste uspješno zadovoljili sva pitanja kupca, Snježana Kupres polaznicima će predstaviti 4 – MAT alat za prezentiranje koji odgovara na sljedeća pitanja: ZAŠTO?; ŠTO?; KAKO?; ŠTO AKO?

tehnoloski-park-varazdin-radionice
Izvor: Tehnološki park Varaždin

Osim predavanja, dobit ćete i mentorstvo

Osim što ćete tijekom radionica dobiti “tips & tricks” iz prakse, još veća vrijednost za vas je što ćete dobiti čak 30 dana besplatnog mentoringa nakon odrađene radionice, kao i materijale s radionica u pisanom obliku te službene mail adrese svih mentora, što vjerujemo da će vam biti korisni kontakti za budućnost.

Rok za prijavu je 23.06.2020. do 12.00 sati, a razmišljate li o prijavi na više radionica, slobodno to učinite jer moguće su prijave na sve četiri radionice!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?