Za održivu budućnost uz Ires ekologiju

ires ekologija

Za održivu budućnost uz Ires ekologiju

Za održivu budućnost uz Ires ekologiju 1200 628 Pisalica

Kad nas je tvrtka Ires ekologija kontaktirala u vezi vođenja društvene mreže LinkedIn, objeručki smo zgrabili tu ponudu te jedva čekali da započnemo s istraživanjem materijala za objave. Naime, s njima dijelimo strast prema ekologiji i održivom razvoju te smo jedva čekali saznati kako točno rade tvrtke čije je poslovanje posvećeno tim područjima.

Predstavljanje stručnosti putem LinkedIna

Ires ekologija tvrtka je posvećena zelenoj budućnosti svih nas, te u svom poslovanju pomažu tvrtkama, gradovima/općinama te investitorima u postizanju ekološki prihvatljivih projekata. Njih ćete angažirati za ocjenu prihvatljivosti projekata za okoliš, elaborate zaštite okoliša, stručne elaborate za ishođenje Ecolabel certifikata i još puno toga. Svoje su usluge i kvalifikacije htjeli predstaviti na trenutno najpoznatijoj poslovnoj mreži u svijetu – LinkedInu.

LinkedIn kao mreža zahtjeva formalniji i edukativniji pristup od recimo Facebooka i Instagrama. Kao takav je pravi odabir za sve one koji traže nove B2B konekcije. No, prezentacija je od ključne važnosti, pa smo pažljivo birali jezik i vizuale, koji se svojim stilom podudaraju s dizajnom web mjesta tvrtke.

Od brand awarenessa do važnih ekoloških tema

U početnim stadijima suradnje napravljen je brand awareness, odnosno predstavljena je tvrtka, članovi njezinog tima, kao i usluge koje nude. Nakon toga prešli smo na objave u kojima se razrađuju danas ključni pojmovi u području ekologije: kružno gospodarstvo, EU Ecolabel oznaka, toplinski otoci, greenwashing i slično.

Izazovi su bili predstaviti područje ekologije i održivog razvoja kroz dovoljno stručan jezik koji će prikazati kompetentnost tvrtke, ali će, pošto se ipak radi o društvenoj mreži, opet biti dovoljno razumljiv i svima onima koji ne djeluju u tom području.

Lansiranje kvalitetnih objava i praćenje rezultata

Kroz našu smo suradnju na tjednoj bazi producirali objave u obliku carousela, videa, fotografija i linkova na članke, a sve popraćeno primjerenim copyem koji angažira posjetitelje i zainteresira ih za sadržaj koji se predstavlja. Rezultate objava smo konstantno pratili i analizirali njihov uspjeh te sukladno tome mijenjali strategiju vođenja ovog profila.

Tvrtke koje posjete LinkedIn profil Ires ekologije steći će uvid u njihove projekte, upoznati tim koji stoji iza brenda te steći dodatna znanja iz svijeta ekologije. Time se LinkedIn dokazao kao mreža koja nudi mnoštvo mogućnosti za tvrtke koje se žele etablirati na tržištu i dokazati svoju stručnost potencijalnim poslovnim partnerima.

Ukoliko s Ires ekologijom dijelite interese u području ekologije, ili pak se želite uvjeriti u kvalitetu naših objava (ili oboje ☺️), posjetite njihov LinkedIn profil i zapratite ih za još zanimljivih objava.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?