FSI grupa: pisanje landing pagea, Google i Facebook oglašavanje skladišnih šatora

fsi-grupa

FSI grupa: pisanje landing pagea, Google i Facebook oglašavanje skladišnih šatora

FSI grupa: pisanje landing pagea, Google i Facebook oglašavanje skladišnih šatora 1200 650 Pisalica

FSI grupa hrvatska je tvrtka koja se bavi prodajom šatora i hala za razne namjene. Iza sebe imaju 13 godina iskustva i brojne zadovoljne kupce, primarno zahvaljujući svojoj uslužnosti, full-service ponudi i kvalitetnim proizvodima.

Kako od početka hvataju korak s vremenom, uvidjeli su da tržište zahtjeva više od obične web stranice, kakvu su imali. Za povećanje prodaje, naročito u vremenima kad se marketing seli na internet, potrebni su kvalitetni landing pageovi i Google oglašavanje.

Upravo tu smo mi stupili na pozornicu.

Pisanje landing pagea

Prvi korak u našoj suradnji bio je pisanje landing pagea iz kategorije skladišnih šatora. U svom smo poslovanju napisali brojne landing pageove iz raznih područja, no skladišni šatori ipak su nam bili novost.

Zato smo učinili ono što uvijek činimo: bacili se na istraživanje. Tko je ciljana publika? Zašto su im skladišni šatori potrebni? Zašto bi trebali odabrati baš one FSI grupe? Koje su njihove prednosti?

Tek kad smo dobili odgovore na sva ova pitanja, putem istraživanja i od same tvrtke, mogli smo započeti s pisanjem.

Rezultat je landing page koji posjetitelju daje sve potrebne informacije o skladišnim šatorima. Uz to, naglašava sve po čemu je FSI grupa u prednosti pred drugim prodavačima i zašto bi kupci trebali odabrati baš njih.

Google i Facebook oglašavanje

Kvalitetan landing page ipak nije sam po sebi dovoljan.

Da, imat će efekta na potencijalne kupce jednom kad posjete stranicu, no te iste kupce potrebno je dovesti do web stranice. Tu na snagu stupa Google i Facebook oglašavanje.

Kao i svatko od nas kad nešto želi istražiti, prvo će to utipkati u Google, na primjer skladišni šatori cijena. Naš zadatak je bio smjestiti stranicu FSI grupe u vrh rezultata pretraživanja putem plaćenih Google oglasa.

Oglašavanje se također vršilo putem Facebook oglasa, odnosno sponzoriranih postova na ovoj društvenoj mreži.

Rezultat? U mjesec dana putem plaćenih Facebook i Google oglasa stranicu je posjetilo 82% posjetitelja (potencijalnih kupaca), a broj upita putem kontakt formi se (višestruko) povećao. To znači da četiri puta više posjetitelja na stranici čine oni koji su tamo došli putem plaćenih oglasa, dok ih sadržaj landing pagea uspješno poziva na akciju.

Ovo je još jedna u nizu uspješnih suradnji koje nastavljamo i koje dokazuju moć oglašavanja u poslovanju. Zatrebate li slične usluge, svakako nas kontaktirajte!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?