Niti jedan izlet ne može proći bez njih – upoznajte Feelfree

feelfree-marketing

Niti jedan izlet ne može proći bez njih – upoznajte Feelfree

Niti jedan izlet ne može proći bez njih – upoznajte Feelfree 1200 650 Pisalica

Ako ste u potrazi za internet trgovinom u kojoj ćete pronaći svu opremu za vašu omiljenu aktivnost, poput vožnje kajakom, sup daskom, podvodnim skuterom ili za kampiranje, onda ste ga upravo pronašli. Feelfree je naziv vrlo uspješnog web shopa slovenske tvrtke Greva d.o.o., nastao s namjerom distribucije vodootporne opreme na području Slovenije.

Kvalitetna usluga daleko se čuje

Spomenuta je tvrtka od početka poslovanja generalni zastupnik brenda Feelfree, koji nudi vrlo kvalitetne rekreacijske kajake za more i rijeke, kao i kajake za ribolov. Tvrtka je također razvila vlastiti brend vodootpornih etuija Gpak, u koje za vrijeme bavljenja omiljenim sportom možete na sigurno smjestiti svoje pametne telefone.

Pomno biranje proizvoda za web shop, kao i vrhunska usluga koju nude svojim kupcima kroz korisničku podršku, rezultirala je u međuvremenu suradnjama i s drugim popularnim brendovima: Red Paddle, Aqua Marina, Advanced Elements i drugima.

Kvalitetan opis proizvoda je nužnost

Suradnja Pisalice i poduzeća Greva započela je radi njihova interesa za kvalitetnim opisima proizvoda za web shop Feelfree. 

Kako sami kažu – uvijek su u potrazi za novim načinima za poboljšanje kupovnog iskustva. Zanimljivi i optimizirani opisi proizvoda, koji pogođenim brand voiceom odgovaraju definiranoj publici, dovode do boljih prodajnih rezultata. Uostalom, tko bi naručio prsluk za spašavanje ili kajak, ako prije pomno nije istražio tehničke mogućnosti te sigurnost koju nudi kupcu sam proizvod.

Zavirite u web trgovinu Feelfree te pogledajte ponudu i opise proizvoda.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?