Pisalica je dobila sestrinsku agenciju BRANDOR

brandor-agencija

Pisalica je dobila sestrinsku agenciju BRANDOR

Pisalica je dobila sestrinsku agenciju BRANDOR 1200 650 Pisalica

Upoznajte BRANDOR, specijaliziranu agenciju za kreiranje imena poduzeća i proizvoda, kreiranje vizualnog identiteta te izradu brend strategije koja daje rezultate.

Riječ je o sestrinskoj agenciji Pisalice, priči koja se dugo „kuhala“, gotovo od prvih koraka Pisalice. Brendiranje vaših poduzeća je čvrsto stajalo uz desno rame kreativnom pisanju, no kako su angažmani u Pisalici postajali konkretniji i ozbiljniji, nismo željeli dozvoliti kreativnom pisanju i brendiranju da se “tuku” za prvo mjesto.

Stoga smo brendiranju odlučili dati krila i izvući iz njega ono najbolje što možemo ponuditi – vrhunsku kreativu, hrpu skupljenog iskustva o namingu i brendiranju te vrhunski tim specijalista s raznih područja marketinga i dizajna.

Zašto BRANDOR?

Brandor je nastao kao spoj riječi „brand“ i nastavka „or“, koji je oznaka za zlato. Zlatni brend vrijedan pažnje kupaca, brend koji nudi odlično korisničko iskustvo, to je ono čemu težimo. To je misija Brandora.

To zlatno iskustvo temeljimo na nekoliko usluga: brend strukturi, analizi brenda, brend strategiji te kvalitetnom i upečatljivom dizajnu i videu. Svjesni toga da svi mi imamo priče, samo što ih neki znaju ispričati bolje, odlučili smo staviti fokus na ono u čemu smo najbolji – odlučili smo biti najbolji pričopričalac u gradu.

Suradnja za život

Nije tajna da Pisalica i Brandor usko surađuju. Iskusne snage Pisalice osmislite su vizualni identitet Brandora – boje, fontove, logo, vizitke i web stranicu, kao i brend priču.

Sigurni smo da će se ova suradnja nastaviti i dalje, jer je više glava i ruku pametnije i kreativnije.

Želite li škicnuti što smo napravili, naučiti više o brendiranju ili nas angažirati za kreiranje imena firme, proizvoda ili možda osobno brendiranje ili brendiranje kao poslodavca, javite se.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?