Prezentacijska web stranica za AMP d.o.o.

amp-ambalaza-novi-web

Prezentacijska web stranica za AMP d.o.o.

Prezentacijska web stranica za AMP d.o.o. 1200 650 Pisalica

Poduzeće AMP d.o.o. proizvodi ambalažne materijale od jednoslojnih, dvoslojnih i troslojnih folija koje se koriste za pakiranje pretežno prehrambenih proizvoda. U proizvodnji ambalažnih materijala za klijente izuzetno su fleksibilni, što je i njihova najveća konkurentnost na tržištu.

A posla ima! Njihovi klijenti redom su domaća i strana renomirana poduzeća: Marodi tjestenina, Koestlin, Encian, Čakovečki mlinovi, PIK Rijeka, Anamaria, Spectar i drugi. Pa tako, na njihovoj novoj prezentacijskoj stranici koju smo za njih izradili, možete pronaći primjere različitih artikala iz njihove proizvodnje: vrećice za čajeve, kavu, začine, tjesteninu, sve do ambalaže za smrznute i/ili vakumirane te svježe prehrambene proizvode. 

Na tržištu AMP d.o.o. uspješno posluje već 26 godina, a njihov direktor i vlasnik Branko Klobučarić smatra da je to zato što kontinuirano njeguju prave vrijednosti: Stabilnost kvalitete u tisku i materijalu, fleksibilnost i pouzdanost u rokovima, kao i visoka kvaliteta malih serija ambalaže.

Nova web stranica naglašava ono u čemu su najbolji

Kada su nam se javili za suradnju, u AMP-u su bili svjesni zastarjelosti njihove web stranice, no to nije bio i glavni razlog želje za suradnjom. Naime tadašnja web stranica nije dovoljno naglašavala ono čime se oni bave i u čemu su najbolji pa je glavni zadatak Pisalice zapravo bio što bolje predstaviti njihove proizvode, način rada, ali i zadovoljne klijente.

U nastavku pokazujemo naslovnu stranicu prije i nakon redizajna.

Prije redizajna

stara-web-stranica-amp

Nakon redizajna

nova-web-stranica-amp

Detaljnija prezentacija kataloga, s vizualnim naglaskom na proizvode

Kako smo već spomenuli, najveći izazov bio je što bolje prezentirati proizvode. Dok je na staroj web stranici katalog proizvoda bio prezentiran kao popis, uz mogućnost otvaranja u padajućem izborniku da bi se pročitao kratki opis, na novoj web stranici proizvode smo prezentirali kroz naglašene kategorije proizvoda, i to: novim fotografijama proizvoda i bogatijim te optimiziranim tekstovima za tražilice.

Prije redizajna

proizvodi-amp-stara-stranica

Nakon redizajna

proivodi-amp-nova-stranica

Višejezičnost web stranice

Konačno, osim što sada potencijalni klijenti imaju daleko bolji uvid u proizvode poduzeća AMP d.o.o., na novu smo web stranicu dodali i višejezičnost (engleski i njemački jezik).

Tim potezom AMP je proširio mogućnost suradnje i na strance, prvenstveno poduzetnike iz Njemačke i Austrije, zemalja koje su im se otvorile kao nove prilike za širenje poslovanja.

amp-visejezicnost

AMP-u želimo puno sreće u širenju na strano tržište, a vas pozivamo da nam se javite ako i vi trebate redizajn postojeće stranice ili izradu nove web stranice / web shopa. Obratite nam se s povjerenjem

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?