Za društveno poduzeće ACT KONTO održali smo in-house edukaciju o optimiziranom sadržaju

act-konto

Za društveno poduzeće ACT KONTO održali smo in-house edukaciju o optimiziranom sadržaju

Za društveno poduzeće ACT KONTO održali smo in-house edukaciju o optimiziranom sadržaju 1200 650 Pisalica

ACT KONTO d.o.o. je neprofitno društveno poduzeće specijalizirano za pružanje stručnih i kvalitetnih knjigovodstveno-računovodstvenih usluga. Osim toga bave se i edukacijama te savjetovanjima o financijskom poslovanju i upravljanju za profitne i neprofitne organizacije u RH. Jasno je kako se vlasnice poduzeća, koje su ujedno i upraviteljice i radnice, odlično razumiju u brojke. Stoga se mogu pohvaliti brojnim odličnim suradnjama, s vrlo različitim klijentima – neprofitnim organizacijama, društvenim poduzećima, zadrugama, obrtnicima i malim poduzetnicima.

Kako doći na prvu stranicu web tražilica

No osobe koje su obično odlične u baratanju brojkama i tabelama, često se ipak ne snalaze najbolje u tekstualnom izričaju.  Upravo to bio je razlog zašto su se poduzetnice ACT KONTA javile nama. Upit je bio jasan – želimo biti prve na Googleu.

Nakon kratkog razgovora i ispitivanja trenutne situacije, brzo smo došli do zaključka što im točno treba, kako bi tu svoju želju realizirale.

In-house edukacija o optimiziranom sadržaju

Uvidom u sadržaj koji su producirale, brzo samo došli do zaključka da ne „šteka“ tekstualni dio, već optimizacija sadržaja i web stranice. In-house edukaciju zato smo usmjerili ka optimizaciji sadržaja; prošli smo sve od hijerarhije naslova, pisanja naslova i podnaslova, korištenja ključnih pojmova pa sve do stilizacije teksta. Osim toga, dotaknuli smo se i ostalih važnih aktivnosti, kako za on-site, tako i za off-site optimizaciju web stranice.

Nakon edukacije radnicama ACT KONTA poslali smo još materijale koji će im olakšati snalaženje u procesu optimizacije, kao i osigurali potrebnu podršku ako u procesu optimizacije negdje zapnu.

Želite li da u vašem poduzeću također održimo in-house edukaciju, kontaktirajte nas. Ljeto koje je pred nama čini se savršeno upravo za takve aktivnosti.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?