Izradili smo logo, vizualni identitet i web stranicu za A. Consulting

a. consulting

Izradili smo logo, vizualni identitet i web stranicu za A. Consulting

Izradili smo logo, vizualni identitet i web stranicu za A. Consulting 2400 1360 Pisalica

Lidija Andrašec iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima. Zahvaljujući svojoj stručnosti i kompetentnosti, skupila je velik broj klijenata, a opseg posla se tijekom godina povećavao. Upravo je iz tog razloga odlučila odvažiti se na slijedeći korak i osnovati poduzeće A. Consulting.

A kao i kod svakog otvaranja novog poduzeća, važna je kvalitetna web stranica, kao i vizualni brending koji će ga predstaviti u očima javnosti.

I tu je na snagu stupila Pisalica.

Novi logo i vizualni identitet

Novi logo A. Consultinga osmislili smo kao kombinaciju znaka i tipografije. Znak jasno komunicira početna slova A i C. Trokutasta kompozicija znaka simbolizira stabilnost i pouzdanost, a otvorenost slova C ruši tu kompoziciju te simbolizira otvorenost i transparentnost. Zajedno prikazuju savršen balans između stručnosti i transparentnosti, što su i glavne odlike ovog poduzeća.

Nakon što smo izradili logotip, krenuli smo s određivanjem palete boja.

Boje koje smo odabrali naglašavaju osobnost, atribute i obećanja brenda, povećavaju faktor prepoznatljivosti i samim time se moraju koristiti u/na svim medijima. Odabrana paleta boja je neutralna, ozbiljna i sofisticirana te se savršeno poklapa s imidžem brenda i uslugama koje poduzeće nudi.

Nova web stranica

Kod izrade web stranice važno je prvo imati spreman sadržaj, odnosno tekstove. Stoga smo prvo odredili strukturu, odnosno kategorije i potkategorije stranice, a potom raspisali tekstove. Predstavljajući poduzeće kroz tekstove, stavili smo naglasak na glavnu okosnicu čitavog poslovanja – stručnost, kompetentnost i bogato iskustvo u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima.

S druge strane, kako bi se posjetitelji mogli detaljnije upoznati s uslugama koje A.Consulting nudi, opisali smo svaku na razumljiv, no opet dovoljno stručan način. Raspisivanje ovakvih usluga pridonosi i SEO optimizaciji stranice.

Jednom kad smo dovršili sadržaj, mogli smo krenuti s dizajnom.

Čitava web stranica odražava vizualni identitet A.Consultinga. Paletu boja te tipografije smo predefinirali kako bi čitav dizajn bio vizualno privlačan. Sve fotografije se svojim bojama i tonalitetom također uklapaju u vizualnu sliku i savršeno je nadopunjuju. Naposljetku, novi logo A.Consultinga je uvijek vidljiv u headeru stranice, a smješten je i u footer kako bi se postigla zaokruženost.

Nova web stranica A. Consultinga je moderna, responzivna i vizualno privlačna. Ako ste i vi u potrazi za full care paketom poput ovog, kontaktirajte nas. Pisalica vam omogućuje kompletnu izgradnju brenda s web promocijom, a vi se možete opustiti i pratiti vaš uspjeh u nastajanju.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?