Travelis brošure – za sigurnu vožnju bez stresa

travelis-brosure

Travelis brošure – za sigurnu vožnju bez stresa

Travelis brošure – za sigurnu vožnju bez stresa 1200 650 Pisalica

Predstavljamo vam još jednog klijenta za kojeg smo pisali tekstove za novu web stranicu. Travelis se primarno bavi prikupljanjem i obradom podataka iz područja turizma i cestovnog prometa. Informacije koje nude putem svojih brošura, a uskoro i mobilne aplikacije, profesionalno su obrađene i redovito se ažuriraju, te su kao takve dostupne svim zainteresiranim pravnim i privatnim osobama.

Putujete li često, vjerujemo da ste se dosad susreli sa svakakvim nepredvidljivim situacijama, a nebrojeno puta niste možda niti uspjeli doći do adekvatne informacije kada vam je ona bila najpotrebnija. To zapravo nije toliko čudno ako uzmemo u obzir da trenutno na tržištu ne postoji niti jedan vodič koji bi se osim destinacijama, detaljno bavio i operativnim informacijama za putnike i vozače.

Srećom za vozače, domaće i strane, Travelis tvrtka iz Varaždinske županije kreirala je brošure uz dodatak posebno osmišljenih turističko/cestovnih karata što zajedno čini jedinstveni paket informacija. Naglasak su u brošurama stavili upravo na planiranje i organizaciju putovanja. U njihovim brošurama možete pronaći samo kvalitetne i provjerene informacije, zbog kojih će putovanje koje planirate biti: sigurno, bezbrižno i bez stresa.

Pisanje opisa proizvoda i sadržaja aplikacije

Za Travelis smo pisali opise brošura za njihovu internet trgovinu, kao i tekst za mobilnu aplikaciju koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje putem Google Playa.

Za nas je najveći izazov u pisanju bio u hrpi informacija prepoznati one najatraktivnije, zbog kojih će strani i domaći vozači odlučiti kupiti Basic, Premium ili Premium+ paket servisnih informacija.

Koliko smo u tome bili uspješni, provjeriti možete na službenim web stranicama Travelisa, gdje također možete dobiti uvid u njihove brošure te izabrati onu koja je usklađena s vašim potrebama.

Kontaktirajte nas i za dodatne informacije o projektu.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?