Travelis brošure – za sigurnu vožnju bez stresa

travelis-brosure

Travelis brošure – za sigurnu vožnju bez stresa

Travelis brošure – za sigurnu vožnju bez stresa 1200 650 Pisalica

Predstavljamo vam još jednog klijenta za kojeg smo pisali tekstove za novu web stranicu. Travelis se primarno bavi prikupljanjem i obradom podataka iz područja turizma i cestovnog prometa. Informacije koje nude putem svojih brošura, a uskoro i mobilne aplikacije, profesionalno su obrađene i redovito se ažuriraju, te su kao takve dostupne svim zainteresiranim pravnim i privatnim osobama.

Putujete li često, vjerujemo da ste se dosad susreli sa svakakvim nepredvidljivim situacijama, a nebrojeno puta niste možda niti uspjeli doći do adekvatne informacije kada vam je ona bila najpotrebnija. To zapravo nije toliko čudno ako uzmemo u obzir da trenutno na tržištu ne postoji niti jedan vodič koji bi se osim destinacijama, detaljno bavio i operativnim informacijama za putnike i vozače.

Srećom za vozače, domaće i strane, Travelis tvrtka iz Varaždinske županije kreirala je brošure uz dodatak posebno osmišljenih turističko/cestovnih karata što zajedno čini jedinstveni paket informacija. Naglasak su u brošurama stavili upravo na planiranje i organizaciju putovanja. U njihovim brošurama možete pronaći samo kvalitetne i provjerene informacije, zbog kojih će putovanje koje planirate biti: sigurno, bezbrižno i bez stresa.

Pisanje opisa proizvoda i sadržaja aplikacije

Za Travelis smo pisali opise brošura za njihovu internet trgovinu, kao i tekst za mobilnu aplikaciju koja će uskoro biti dostupna za preuzimanje putem Google Playa.

Za nas je najveći izazov u pisanju bio u hrpi informacija prepoznati one najatraktivnije, zbog kojih će strani i domaći vozači odlučiti kupiti Basic, Premium ili Premium+ paket servisnih informacija.

Koliko smo u tome bili uspješni, provjeriti možete na službenim web stranicama Travelisa, gdje također možete dobiti uvid u njihove brošure te izabrati onu koja je usklađena s vašim potrebama.

Kontaktirajte nas i za dodatne informacije o projektu.

Get in touch

    Postavke privatnosti

    Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
    Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".