Tinker Labs: Jer učenje itekako može biti zabavno!

tinker-labs-skola

Tinker Labs: Jer učenje itekako može biti zabavno!

Tinker Labs: Jer učenje itekako može biti zabavno! 1200 650 Pisalica

Zamislite školu s tisuću boja, školu u kojoj vaše dijete ne skida osmijeh s lica. U toj školi rađaju se nova prijateljstva i uči kroz igru. Ovdje dijete može proliti, prljati i brljati, istraživati, isprobavati i otkrivati. Učiti o tome kako se zabijaju čavlići i spaja strujni krug. Upoznati životinje, domaće i divlje, igrati se u pijesku i provoditi vrijeme u prirodi.

Da, i takva škola postoji, a zove se Tinker Labs!

Što je Tinker Labs?

Tinker Labs nije samo još jedna u nizu škola u kojoj će vaše dijete učiti isključivo teoriju. Tinker Labs je škola u kojoj se njeguje STEAM pristup učenju. Konkretno, riječ je o programu u kojem mališani već od svoje četvrte godine uče o znanosti, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici, a sve to na jedan sasvim drugačiji način.

Naime, sve što djeca u Tinker Labsu uče, uče kroz igru i praktičan rad. Na taj način znanje trajno ostaje u njihovim pametnim glavicama. Tinker Labs škola namijenjena je za djecu u dobi od 4 do 12 godina, a s obzirom na dob, djeca su podijeljena u različite tečajeve.

U svakom tečaju nalazi se najviše 10 učenika čime se njeguje dječja individualnost. Takvim, individualnim pristupom svakom se djetetu omogućuje otkrivanje potencijala koji čuči u njemu.

Učenje kroz igru, poticanje na razmišljanje i rješavanje problema, kreativni zadaci, moderne učionice, jedinstveni udžbenici i učitelji koji obožavaju svoj posao. S pravom možemo reći kako je Tinker Labs škola iz snova.

Suradnja Tinker Labsa i Pisalice

Iz Tinker Labsa su nam se javili kako bi im pomogli oko kreiranja kvalitetnog sadržaja za društvene mreže. Što to znači? To znači kreiranje zanimljivog sadržaja (popraćenog atraktivnim vizualom) koji će privući pažnju roditelja i zainteresirati ih da saznaju više o Tinker Labsu. S obzirom na to da su društvene mreže promijenile algoritam, klijentici smo preporučili i oglašavanje objava.  

Naime, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook jednostavno nema smisla, ako se on ne oglašava. Zašto? Zato što ćete uložiti puno vremena i truda, a vaše objave gotovo nitko neće vidjeti.

Rezultati naše suradnje? U Tinker Labs školi u Varaždinu, uspjeli smo popuniti gotovo sva slobodna mjesta. Budući da je u Čakovcu tek ljetos otvorena Tinker Labs škola, brojem ostvarenih upisa nadmašili smo očekivanja klijentice.

Obožavamo biti svjedoci uspješnih priča, ali moramo napomenuti kako uspjeh ne ovisi samo o nama, već velikim dijelom i međusobnoj komunikaciji i suradnji klijenata. U ovom slučaju naša je suradnja bila i više nego odlična!

Zanima vas više o Tinker Labsu? Prošvrljajte njihovom web stranicom ili Facebook profilom Tinker Labs Varaždin.

A ako želite da za vas kreiramo kreativan, zanimljiv i vizualno atraktivan sadržaj za društvene mreže, javite nam se!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?