Studio Katran ima novi projekt – predstavljamo ti DropIN saunu!

dropin-sauna-studio-katran

Studio Katran ima novi projekt – predstavljamo ti DropIN saunu!

Studio Katran ima novi projekt – predstavljamo ti DropIN saunu! 1200 650 Pisalica

Studio Katran glavna je startna lokacija za produkcijske kuće koje, uz snimanje, sve svoje predradnje, sastanke, probe, castinge i ppm-ove mogu odraditi na jednom mjestu. Mjesto „zločina“ Studija Katran, očito je, stara je hala tvornice Katran. No sam interijer nikako nije staromodni.

Prostor je pravi industrijski, sa visokim stropom, elementima industrijskog dizajna, ali opremljen i novom opremom, kreativnim sitnicama koje ga odlično upotpunjuju. Iako se Studio Katran uglavnom koristi kao studio za fotografiranje i snimanje, mjesto najpoželjnijih događanja u gradu, mjesto neobičnih proslava vjenčanja, pa čak i kao mjesto za proslavu dječjih rođendana, dok roditelji uživaju u opuštanju za šankom (naravno, kada to mjere dopuštaju), Studio Katran od nedavno se može pohvaliti novim projektom – DropIN saunom.

DropIN sauna novo je „it“ mjesto u Zagrebu

Koncept DropIN saune svidjet će se kako dugogodišnjim korisnicima ovakve prakse, tako i početnicima koji tek otkrivaju čari i blagodati finske saune. Ako ne volite gužve, sada konačno postoji mjesto u kojem možete nesmetano uživati i uzeti ono vrijeme za sebe koje nam je svima potrebno.

Ideja DropIN saune rodila se nakon stresne 2020., kada su Zagreb pogodili pandemija i potres, pa je Zagrepčancima sve više bilo potrebno mjesto za opuštanje i vraćanje ka sebi. Dok je većina takvih mjesta za opuštanje bila zatvorena zbog odluke Civilnog stožera, DropoIN sauna je zbog specifičnog koncepta – dovezete se autom pred Studio, uđete u praznu saunu koju ste rezervirali samo za sebe i eventualno svoju bolju polovicu – zaživjela gotovo preko noći.

DropIN sauna dobila je web stranicu

Zadatak Pisalice je bio kreirati jednostavnu web stranicu putem koje će se gostima saune kratko i jasno pokazati kako sauna izgleda i što sve prostor nudi.

Prema naputcima klijenta izradili smo tako one page web stranicu, na kojoj smo u prvi plan stavili fotografije saune te dodatne pogodnosti za redovite korisnike saune.

Ovdje škicnite web stranicu DropIN saune made by Pisalica.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?