Novi sadržaj za Fiscalis računovodstvo s fokusom na idealne klijente

fiscalis-racunovodstvo

Novi sadržaj za Fiscalis računovodstvo s fokusom na idealne klijente

Novi sadržaj za Fiscalis računovodstvo s fokusom na idealne klijente 1200 650 Pisalica

Fiscalis je računovodstveni servis koji surađuje ponajprije s malim i srednjim tvrtkama. Posluju iz ureda u Zagrebu, iako imaju klijente iz cijele Hrvatske, kao i inozemstva. Na tržištu su dugo, zbog čega su prepoznati kao jedan od vodećih računovodstvenih servisa.

Kvaliteta usluge i fleksibilnost su primarni razlozi njihova uspjeha. Kada poslujete duži period, onda su prilagodbe novinama na tržištu nužne. Pa tako, iako vam je stara web stranica jako prirasla srcu, možda je izgubila svoju svrhu, baš kao i tekstovi za web stranice. Tada je važno djelovati i prilagoditi se.

Razlog suradnje Pisalice i Fiscalisa bio je upravo sadržaj za web stranicu.

Sadržaj koji je s fokusom na klijente, ne tvrtku

Iz Fiscalisa su nam se javili jer nisu bili zadovoljni sadržajem za njihovu novu web stranicu. Sadržaj, kako su objasnili, nije bio dovoljno fokusiran na njihovu idealnu ciljanu skupinu, već se tekstom komuniciralo prema svima.

Kada se Pisalica dohvatila ovog malog projekta, najprije smo utvrdili postojeće stanje. Iščitali smo detaljno sav sadržaj na webu, a potom poslali klijentu upitnik od 15-ak pitanja tematski vezanih uz:

  • idealnu ciljanu skupinu  
  • potrebe ciljane skupine i
  • specifične vrijednosti koje dobiva klijent u Fiscalisu.

Željeli smo napisati sadržaj u kojem će se potencijalni klijenti Fiscalisa prepoznati. Sadržaj koji će ponuditi onaj „aha“ moment i sugerirati klijentu – „pa meni Fiscalis stvarno treba jer je super“.

Koliko smo u tome uspjeli, saznajte na web stranicama Fiscalisa.

Ako pak želite da i vaš sadržaj za web učinimo boljim, javite nam se.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?