Priroda & DRUŠTVO – Zdrava hrana za iskusne pojedince

Priroda & DRUŠTVO – Zdrava hrana za iskusne pojedince

Priroda & DRUŠTVO – Zdrava hrana za iskusne pojedince 1200 650 Pisalica

Kada su nam se javili iz Prirode & DRUŠTVA sa željom da za njih vodimo profile društvenih mreža (Facebook i Instagram), glavno pitanje koje smo si odmah postavili bilo je – kako prezentirati proizvode o kojima kupci trenutno vjerojatno znaju više od nas?

Edukacija prije svega

Prvo i osnovno što smo iz toga zaključili je da se trebamo jako, ali zaista jako dobro informirati o prednostima zdrave prehrane i zdrave kozmetike i tek se tada upustiti u izradu objava.

Upravo zbog svega spomenutog, odlučili smo da gotovo svaka objava treba jasno pokazati klijentu koje vrijednosti mu daje određena namirnica ili kozmetički proizvod. Jer da bi netko odlučio platiti više, potrebno ga je najprije educirati zašto je pametno platiti kvalitetniju namirnicu od ostalih koje se nude na tržištu.

kvalitetna-objava-pisalica
kvalitetna-objava-facebook

I upravo je na tome naglasak cjelokupne promocije Prirode & DRUŠTVA na digitalnim kanalima – prirodno, kemijski netretirano i pomno izabrano za kupce <3.

Tjedne promocije kroz Instagram storyje

Iako se većina prodaje Prirode & DRUŠTVA odvija preko web shopa, brend ima i jednu fizičku trgovinu u Zagrebu, na adresi Ozaljska 71. Upravo u toj trgovini tjedne promocije zdravih brendova su neizostavne i pobuđuju veliki interes novih i postojećih kupaca.

story-degustacija
story-prirodna-kozmetika

Da bismo ova događanja promovirali tako da što više osoba čuje za njih, uvijek ih promoviramo na više načina:

  • kreiramo objavu na Facebooku
  • kreiramo event na Facebooku
  • kreiramo objavu na Instagramu
  • kreiramo Instagram story

Logika je, naravno, sljedeća. Što se češće prikažemo zainteresiranoj publici, to je veća vjerojatnost da će publika upamtiti događaj i na koncu se tamo i pojaviti.

U nastavku pogledajte još nekoliko izdvojenih objava za Prirodu & DRUŠTVO, a želite li i vi postati naš suradnik, slobodno nam se sa upitom javite putem kontakt obrasca.

medunarodni-dan-srece
superhrana-facebook
vrste-tjestenine-facebook
Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?