Printex ima novu web stranicu, a mi smo napisali sadržaj koji ostavlja u(tisak)

printex

Printex ima novu web stranicu, a mi smo napisali sadržaj koji ostavlja u(tisak)

Printex ima novu web stranicu, a mi smo napisali sadržaj koji ostavlja u(tisak) 1200 628 Pisalica

Printex d.o.o. tvrtka je iz susjednog nam Međimurja, točnije iz Čakovca, koja iza sebe ima skoro 30 godina iskustva u tisku. Nema te vrste tiska koju oni nemaju u ponudi, a nema ni predmeta (osim ako su sastavljeni od vode ili zraka) na kojeg ne mogu otisnuti ono što ste vi zamislili: odjeća, uredski pribor, vrećice, rokovnici, termosice, kemijske, šalice – upitali smo ih tiskaju li i novac no odgovor ćemo zadržati za sebe.

Printex tiska, mi pišemo – tako smo došli do suradnje na njihovom novom webu, za koji smo napisali tekstove.

Od sitotiska do ekološki prihvatljivog tiska budućnosti

Područje tiska zapravo je vrlo opširno – postoje različite vrste tiska i dotiska, a svaka od njih ima prednosti s obzirom na količinu i vrstu materijala na kojem se tiska. Plastika, drvo, metal, platno, papir ili staklo – svaki od ovih materijala ima svog mezimca u području tiska.

Zanimljivo je bilo istraživati tisućljetnu povijest koja je počela sa sitotiskom, proučavati sve mogućnosti koje nam nudi današnja tehnologija, ali i pogađati u kojem smjeru ide tisak budućnosti. S obzirom na sve veću popularnost digitalnog tiska, možemo sa sigurnošću reći da će to biti održiva i ekološki prihvatljiva budućnost.

Naravno, dobili smo i ideje o tome kakve bismo poklone mogli odabrati za naše poslovne partnere, kakve za roditelje, a kakve za bolje polovice. Imamo pregršt zanimljivih (čitaj: ludih) kreacija koje bi sjajno izgledale na nekom od promo artikala. 🙂

Iako smo upoznati s tiskom, postoje i neke činjenice koje su čak i nas iznenadile!

Jeste li znali da čak 80% ljudi koji dobe poslovni poklon, isti koriste narednih godinu dana?

Da je sitotisak korišten još u 10. stoljeću u Aziji, a volio ga i Andy Warhol?

Da se offsetni tisak koristi za veće količine tiska, recimo za novine?

Nismo ni mi znali, ali smo sve naučili kod pisanja tekstova i danas svima oko nas pametujemo s ovim novim fun factovima (znate koliko ih volimo u Pisalici).

Novi web, nove mogućnosti, nova referenca

Završili smo pisanje tekstova i novi web je vani!

Web stranica svakako otvara brojna vrata i mogućnosti za tvrtku, pa će tako sigurno i za Printex. Osim što potencijalni kupci i klijenti lakše dolaze do kontakt podataka, web stranica će posjetiteljima predstaviti sve vrste tiska koje tvrtka nudi (tako da ne moraju bespotrebno zvati i ispitivati), upoznati ih s poviješću tvrtke i uvjeriti kako će suradnja s ovom tvrtkom biti jednostavna, ugodna i profesionalna.

Sve ovo postižemo – riječima!

Želite li da i vas predstavimo u najboljem svjetlu? Bavite se djelatnošću za koju niste sigurni da je možete jednostavno i razumljivo prikazati javnosti? Bez brige, rasturamo u tim područjima.

Zanima vas tisak novca i legalno predstavljanje ilegalnih aktivnosti? E tu vam ne možemo pomoći, ali ako se odlučite za život s ispravne strane zakona, javite nam se.

Pisalica piše vaše poslovne priče i jedva čekamo nove izazove!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?