Kuća od priča: Dom djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

kuca-od-prica

Kuća od priča: Dom djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

Kuća od priča: Dom djece koja obožavaju slušati i stvarati priče 1200 628 Pisalica

S dragom Jelenom Pervan, književnicom za djecu te idejnom pokretačicom i vlasnicom Kuće od priča surađujemo od njenih početaka. Jelena je dugo vremena željela stvoriti mjesto koje će primiti i voljeti najrazličitiju djecu, poticati najneobičnije ideje, podržavati kreativce, ohrabrivati sramežljivce i kroz kreativne radionice pisanja za djecu, povezati ih snagom i ljepotom stvaranja priča. To joj je uspjelo u Kući od priča koja nije obična priča. Ona je dom sve djece željne kreative, ali i jednog zmajića imena Papar.

Kuća od priča je dom je djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

Cilj svih Jeleninih programa je opustiti djecu, ohrabriti ih da pronađu svoj glas te ispričaju svoju priču. Čak i ako u komunikaciji ne koriste govor ni pismo, priča je dovoljno snažna da njezinu boju, okus i miris mogu osjetiti i djeca s višestrukim teškoćama u razvoju.

Kuća od priča kreirala je radionice za djecu svih dobi; školarci mogu uživati u kreativnom pisanju za djecu Ups! Upao sam u priču, predškolci u kreativnom programu Pričanac, a djeca s teškoćama u razvoju u programu senzoričkog pripovijedanja za djecu i mlade s teškoćama u razvoju – Leti, leti, priča! Više o kreativnim radionicama saznajte na web stranici Kuće od priča.

Kreiranje digitalnih oglasa, pomoć oko Instagrama

Suradnja Pisalice i Kuće od priča traje više od godinu dana. Jeleni smo podrška u kreiranju oglasa za radionice, koje plasiramo na društvene mreže Instagram i Facebook. Također, od nedavno Jeleni pomažemo oko Instagram profila, prije svega s pripremom vizuala u kojima glavnu riječ ima maskota Kuće od priča, zmaj Papar.

Nekoliko kreiranih vizuala možete pogledati u nastavku, a ako s nama želite dogovoriti sličnu suradnju, pozivamo vas na kavu u našu Pisalicu 🙂.

Get in touch

    Postavke privatnosti

    Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
    Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
    Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".