Kuća od priča: Dom djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

kuca-od-prica

Kuća od priča: Dom djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

Kuća od priča: Dom djece koja obožavaju slušati i stvarati priče 1200 628 Pisalica

S dragom Jelenom Pervan, književnicom za djecu te idejnom pokretačicom i vlasnicom Kuće od priča surađujemo od njenih početaka. Jelena je dugo vremena željela stvoriti mjesto koje će primiti i voljeti najrazličitiju djecu, poticati najneobičnije ideje, podržavati kreativce, ohrabrivati sramežljivce i kroz kreativne radionice pisanja za djecu, povezati ih snagom i ljepotom stvaranja priča. To joj je uspjelo u Kući od priča koja nije obična priča. Ona je dom sve djece željne kreative, ali i jednog zmajića imena Papar.

Kuća od priča je dom je djece koja obožavaju slušati i stvarati priče

Cilj svih Jeleninih programa je opustiti djecu, ohrabriti ih da pronađu svoj glas te ispričaju svoju priču. Čak i ako u komunikaciji ne koriste govor ni pismo, priča je dovoljno snažna da njezinu boju, okus i miris mogu osjetiti i djeca s višestrukim teškoćama u razvoju.

Kuća od priča kreirala je radionice za djecu svih dobi; školarci mogu uživati u kreativnom pisanju za djecu Ups! Upao sam u priču, predškolci u kreativnom programu Pričanac, a djeca s teškoćama u razvoju u programu senzoričkog pripovijedanja za djecu i mlade s teškoćama u razvoju – Leti, leti, priča! Više o kreativnim radionicama saznajte na web stranici Kuće od priča.

Kreiranje digitalnih oglasa, pomoć oko Instagrama

Suradnja Pisalice i Kuće od priča traje više od godinu dana. Jeleni smo podrška u kreiranju oglasa za radionice, koje plasiramo na društvene mreže Instagram i Facebook. Također, od nedavno Jeleni pomažemo oko Instagram profila, prije svega s pripremom vizuala u kojima glavnu riječ ima maskota Kuće od priča, zmaj Papar.

Nekoliko kreiranih vizuala možete pogledati u nastavku, a ako s nama želite dogovoriti sličnu suradnju, pozivamo vas na kavu u našu Pisalicu 🙂.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?