Copywriting 7 veljače, 2022

Lepe ti je, lepe ti je Zagorje zelene

U srcu Zagorja, točnije u mjestu Hrastovsko nadomak Ivanca, smjestio se Hotel Orion za kojeg smo pisali tekstove za novu web stranicu. Kroz njih smo pokušali prenijeti tu predivnu atmosferu koja ga okružuje, a koja spaja ljepote prirode i vrhunsku lokalnu gastronomiju i enologiju.

Task

Pisanje tekstova za web stranicu.

  • SADRŽAJ

    Copywriting

  • STRATEGIJA

    SEO optimizacija

  • KLIJENT

    Hotel Orion

U zagrljaju Ivanščice i Ravne gore, u mjestašcu Horvatsko nedaleko od Ivanca, smjestio se hotel Orion. On je već dugo vremena poznat kao odredište izletnika, planinara, onih koji istražuju ljepote zagorskog kraja, ali i onih koji žele svoje proslave ovjekovječiti u mirnoj i ugodnoj atmosferi.

Hotel Orion krenuo je s izradom web stranice, a mi smo bili angažirani za pisanje tekstova na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku. Možda ćete pomisliti kako je izazovno predstaviti hotel koji nije smješten na turistički naglašenom primorskom dijelu Hrvatske, no prevarit ćete se.

Sjever Hrvatske ima toliko opcija, mogućnosti i sadržaja da smo i mi odlučili posjetiti ovaj hotel prvom prilikom!

Scenarij kao stvoren za kreativnost…

Planine i brda, rijeke i jezerca. Vinogradi i polja, šume i mala mjestašca.

Ovaj pitoreskni brežuljkasti scenarij bio je odlična podloga na kojoj smo gradili priču o hotelu Orion te kroz čitav tekst naglašavali važnost ovakve prirode. Naravno, ovo smo upotpunili i stilom pisanja koji je bio maksimalno kreativan i liričan, baš poput zalaska sunca nad planinama kojeg ćete doživjeti na terasi ovog hotela.

No, nije čarobna priroda jedino što ćete ondje pronaći.

Utvrde stare stotine godina kriju se na tim brdima, a veličanstven hotel Trakošćan nalazi se nadohvat ruke. Tu je i barokni Varaždin, kao i poviješću bogat Ivanec. Naravno da smo ovo naglašavali kroz čitav tekst jer, vjerujte nam, ovaj će kraj svakog ostaviti bez daha.

A tek gastronomija! Ovaj kraj ima toliko ukusnih tradicionalnih jela koja najbolje „sjedaju“ uz čašu finog vina iz obližnjih vinograda. Nervozno smo pisali o ovim delikatesama punim ukusa i grickali svoje dijetalne rižine keksiće (ipak je to bio period nakon božićnih praznika).

Znali smo da su gastronomija i enologija važne stavke onima koji se odluče posjetiti hotel Orion iz drugog razloga – proslave i svečanosti.

… a gostoljubivost odlična za inspiraciju

Tri sale hotela Orion, kao i restoran s terasom koja nudi nenadmašan pogled, idealna su pozornica za sve oblike proslava. Team building? Može. Krstitke ili krizme? Odlično. Vjenčanja? Savršeno!

Ovdje gosti ne moraju brinuti oko eventualne buke, nema problema s parkingom, a ako su popili koju čašu zagorskog vina previše, mogu jednostavno prespavati u jednoj od soba.

Najbolje od svega? Divna obiteljska atmosfera.

Zagorci su poznati po svojoj gostoljubivosti koju smo spojili s prirodom i poviješću i koristili kao okosnicu svih tekstova. Svaki turist ili posjetitelj će cijeniti osmijeh na licu i piće dobrodošlice. Mi bismo sigurno.

Na koncu smo shvatili kako ovaj kraj, ovaj hotel i ovo podneblje nude toliko toga da smo jedva sve smjestili na web stranicu. No, uspjeli smo i veoma smo zadovoljni uratkom, baš kao i naši klijenti.

Ako i vi zatrebate tekstove za web stranicu, na hrvatskom ili stranom jeziku, tu smo. Izvući ćemo sve posebnosti koje nudite i utkati ih u svaku riječ koju će posjetitelji čitati. A uvijek volimo i popiti kavu, tako da nas slobodno kontaktirajte i svratite do nas!

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.