Grafički dizajn 21 travnja, 2022

Kapi čiste prirode u našoj šarenoj ambalaži

Kako su Pisalice općenito pobornici zdravog načina života (ako zanemarimo one čokoladice na našim stolovima), jako nas je razveselio projekt u kojem smo kreirali dizajn ambalaže za Planteu – kapi čiste prirode u vrlo simpatičnim bočicama!

Task

Izrada dizajna ambalaže za Plantea sokove i shootere.

  • STRATEGIJA

    Komunikacijska strategija, Brend strategija

  • DIZAJN

    Grafički dizajn

  • KLIJENT

    Plantea

Plantea je novi brend prirodnih pića koja ostavljaju neizbrisiv trag na okusnim pupoljcima. Trenutna ponuda sastoji se od wellness shootera i 100% prirodnih sokova. Male bočice zdravlja kreirane su iz onog najboljeg što priroda nudi –  svježeg voća i povrća bogatog mikronutritivnim sastavom.

Od vrta do stola s punom pažnjom

Kreatori brenda Plantea sokove su najprije krenuli raditi za svoje potrebe i odmah su počeli primjećivati koliko je takva prehrana korisna za njihovo zdravlje. Stoga su odlučili svoju čašicu zdravlja pretvoriti u proizvode dostupne svima. Uz puno ljubavi i truda, s vremenom su kreirali 100% prirodne hladno prešane sokove i shootere, bez umjetnih okusa i bojila, bez dodanih šećera i bez konzervansa.

Zdrava pića vrhunske kvalitete rezultat su pažljive proizvodnje, u kojoj se stavlja fokus na svaki korak, od vrta do stola. Plodovi iz kojih nastaju Plantea zdrava pića ubiru se ručno na lokalnim rasadnicima, ne tretiraju se kemikalijama te se zaista puno pažnje posvećuje pravilnoj njezi bilja, kao i istodobnom čuvanju i održavanju prirode, za sebe i za generacije koje tek dolaze. Priroda energično radi i daje najbolje od sebe. Baš poput prirode, i mala tvornica Plantea pića u proizvodnom procesu daje najbolje od sebe.

„Dašak svježine“ na ambalaži sokova i shootera

U Plantei nemaju kapacitete kojima bi upotpunili kreativne procese koji su im potrebni za izbacivanje novog brenda na tržište, zbog čega su se obratili nama.

"Agencija u tom procesu ima prednost zato što je izložena različitim trendovima i industrijama pa najčešće unese dašak “svježine” vizualni identitet koji je danas neophodan za uspješno pozicioniranje proizvoda na tržištu. Htjeli smo da naš novi brand ide u korak s vremenom, da prati najnovije trendove na tržištu i da se ističe."

- objašnjava Antonio Černeli

Nakon detaljnog upoznavanja s brendom, zadatak Pisalice je bio napraviti redizajn etiketa za boce od 1 l, 500 ml i 250 ml, kao i napraviti potpuno novi dizajn za druge linije proizvoda: shooterse i superfoods.

Jesmo li u tome uspjeli? Antonio kaže, DA! 

"Reakcije tržišta su fantastične. Dizajn je komplimentirao veliki broj kupaca i to nam je potvrda da ste odradili odličan posao."

Ako ste u međuvremenu ožednili, pozivamo vas da isprobate vrhunska Plantea pića i sami se uvjerite da svaka kapljica sadrži više vitamina i minerala nego ijedna druga kapljica na svijetu! Trebate li pak pomoć oko grafičkog dizajna, javite se nama. U Pisalici ćemo rado ugasiti vašu žeđ za kreativom.

Izvor fotografija: Arhiva klijenta

Pisalica. Simple as marketing.

Mi smo marketinška agencija koja svoje akcije temelji na pomnom istraživanju onoga što vaši potencijalni kupci stvarno traže na internetu.