Pisalica je postala društveno odgovorna agencija!

drustveno-odgovorna agencija

Pisalica je postala društveno odgovorna agencija!

Pisalica je postala društveno odgovorna agencija! 1200 650 Pisalica

Dugo smo planirali i radili na tome da se naša želja ostvari, a onda smo prigodno s prvim danom ljeta 2021. Pisalicu pretvorili u društveno odgovorno poduzeće. Društvena odgovornost prema našim klijentima nam je prioritet, no odgovornim poslovanjem želimo biti uzor i u odnosu prema zaposlenicima, društvu općenito, kao i prirodi.

Što točno znači društveno poslovati?

Za početak, to znači da čak 75% godišnje zarade ostaje unutar poduzeća, kako bismo mogli dalje ulagati u rast i razvoj poduzeća i zaposlenika koji ga čine.

Također, to znači da smo odredili nekoliko glavnih ciljeva koji su naš putokaz prema agenciji kakva želimo biti. Izdvojit ćemo one važnije u nastavku.

Želimo educirati mlade osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada, što ćemo učiniti njihovim uključivanjem u kvalitetno i za njih besplatno obrazovanje. Upravo smo u procesu pripremanja ovog projekta, a s njime ćemo vas upoznati već početkom jeseni!

Tu je i cilj kojim želimo doprinijeti postizanju rodne ravnopravnosti u IT sektoru, kao i osnažiti žene i djevojke da se zaposle baš u tom sektoru, gdje inače prevladavaju muškarci. Ponosno možemo reći da Pisalica trenutno zapošljava čak 80% žena.

No odredili smo i nekoliko ekoloških ciljeva, među kojima bismo istakli načelo zelenog ureda. Već smo počeli raditi na tome da u uredu koristimo što je moguće manje plastike, a do kraja 2021. u potpunosti ćemo je izbaciti iz ureda. Također, sve naše brošure i letci više se neće printati, već ćemo raditi isključivo digitalnu distribuciju.

Budućnost poslovanja Pisalice vidimo u dobrim, podražavajućim i transparentnim međuljudskim odnosima, kao i zero waste konceptu poslovanja. Sigurni smo da se može drugačije od načina na koji se posluje danas i sigurni smo da i vi možete svojom odlukom biti dio fair play priče.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?