Pisalica Partnerski program

pislaica-partnerski-program

Dobro došli u naš Partnerski program!

Upis u Pisalica Partnerski program (eng. affiliate program) je potpuno besplatan, jednostavan i ne zahtjeva tehničko predznanje. Da biste postali naš partner, dovoljno je da nam se javite na info@pisalica.com.

Partnerski programi su česta pojava na internetu i odličan su način za dodatnu zaradu. Privatne i javne osobe (firme) putem partnerskog programa generiraju promet i prodaju za komercijalne stranice i zauzvrat primaju određeni postotak zarade.
Više o tome što je affiliate/partnerski program pročitajte ovdje

Uključite se kao pravna osoba

Pisalica affiliate program namijenjen je prije svega tvrtkama i obrtima koji žele dodatno zaraditi na internetu i/ili su u potrazi za kvalitetnim suradnicima u koje se mogu pouzdati.

Smatramo da nitko od nas ne može biti najbolji u svim poslovima koje radi. Zato pružite svojim klijentima samo one usluge u kojima ste najbolji, a ostale povjerite nama kroz affiliate program.

Kako funkcionira partnerski program za B2B?
1. Pošaljite nam klijenta ili nas tražite procjenu posla za konkretnog klijenta s kojim surađujete.
2. Nakon konkretnog dogovora, mi ćemo vašem klijentu pružiti najbolju moguću uslugu.
3. Po završenoj usluzi i uplaćenoj fakturi, 10-15% provizije ide u vaše ruke.

Uključite se kao privatna osoba

Obrtnik ste, freelancer, influencer ili samo naš veliki obožavatelj?
Pošaljite nam potencijalnog klijenta i ako dogovorimo suradnju, vi ćete profitirati.

Kako? Za svakih 10€ koje dogovorimo s klijentima, vi ćete dobiti 1 bod. Prikupljene bodove možete mijenjati za naše online edukacije. Javite nam se na email i saznajte više informacija.

Ne zaboravite, sharing is caring! 🙂

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?