Pisalica Partnerski program

pislaica-partnerski-program

Dobro došli u naš Partnerski program!

Upis u Pisalica Partnerski program (eng. affiliate program) je potpuno besplatan, jednostavan i ne zahtjeva tehničko predznanje. Da biste postali naš partner, dovoljno je da nam se javite na info@pisalica.com.

Partnerski programi su česta pojava na internetu i odličan su način za dodatnu zaradu. Privatne i javne osobe (firme) putem partnerskog programa generiraju promet i prodaju za komercijalne stranice i zauzvrat primaju određeni postotak zarade.
Više o tome što je affiliate/partnerski program pročitajte ovdje

Kome je namijenjen Pisalica Partnerski program?

Pisalica affiliate program namijenjen je prije svega tvrtkama i obrtima, ali i privatnim osobama (influencerima, freelancerima…) koje žele dodatno zaraditi na internetu i/ili su u potrazi za kvalitetnim suradnicima u koje se mogu pouzdati.

Kako funkcionira Pisalica Partnerski program?

Smatramo da nitko od nas ne može biti najbolji u svim poslovima koje radi. Zato pružite svojim klijentima samo one usluge u kojima ste najbolji, a ostale povjerite nama kroz affiliate program.

1. Pošaljite nam klijenta ili nas tražite procjenu posla za konkretnog klijenta s kojim surađujete.
2. Nakon konkretnog dogovora, mi ćemo pružiti vašem klijentu najbolju moguću uslugu.
3. Po završenoj usluzi i uplaćenoj fakturi, 5-10% dogovorenog iznosa isplatit ćemo na vaš račun ili zarađeni iznos možete zamijeniti za neku od naših usluga.

Pisalica Partnerski program za edukacije

Osim što možete postati Pisaličin partner, u Pisalica affiliate programu možete sudjelovati i kao polaznik edukacija.
Javite nam se i saznajte više o Pisalica edukacijama!

Ako ste odlučili sudjelovati na jednoj ili više Pisalica edukacija, sada vam dajemo priliku da smanjite ukupni iznos akontacije. Jednostavno nagovorite frenda/frendicu da sudjeluje na istoj edukaciji na kojoj ćete sudjelovati i vi te za svaku osobu koju dovedete ostvarite popust na edukaciju u iznosu od 100 kuna. Odlična vijest je što će i osoba koja je došla s vama također ostvariti popust od 100 kuna.

Ne zaboravite, sharing is caring! 🙂

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".