Pisalica Partnerski program

pislaica-partnerski-program

Dobro došli u naš Partnerski program!

Upis u Pisalica Partnerski program (eng. affiliate program) je potpuno besplatan, jednostavan i ne zahtjeva tehničko predznanje. Da biste postali naš partner, dovoljno je da nam se javite na info@pisalica.com.

Partnerski programi su česta pojava na internetu i odličan su način za dodatnu zaradu. Privatne i javne osobe (firme) putem partnerskog programa generiraju promet i prodaju za komercijalne stranice i zauzvrat primaju određeni postotak zarade.
Više o tome što je affiliate/partnerski program pročitajte ovdje

Kome je namijenjen Pisalica Partnerski program?

Pisalica affiliate program namijenjen je prije svega tvrtkama i obrtima, ali i privatnim osobama (influencerima, freelancerima…) koje žele dodatno zaraditi na internetu i/ili su u potrazi za kvalitetnim suradnicima u koje se mogu pouzdati.

Kako funkcionira Pisalica Partnerski program?

Smatramo da nitko od nas ne može biti najbolji u svim poslovima koje radi. Zato pružite svojim klijentima samo one usluge u kojima ste najbolji, a ostale povjerite nama kroz affiliate program.

1. Pošaljite nam klijenta ili nas tražite procjenu posla za konkretnog klijenta s kojim surađujete.
2. Nakon konkretnog dogovora, mi ćemo pružiti vašem klijentu najbolju moguću uslugu.
3. Po završenoj usluzi i uplaćenoj fakturi, 5-10% dogovorenog iznosa isplatit ćemo na vaš račun ili zarađeni iznos možete zamijeniti za neku od naših usluga.

Pisalica Partnerski program za edukacije

Osim što možete postati Pisaličin partner, u Pisalica affiliate programu možete sudjelovati i kao polaznik edukacija.
Javite nam se i saznajte više o Pisalica edukacijama!

Ako ste odlučili sudjelovati na jednoj ili više Pisalica edukacija, sada vam dajemo priliku da smanjite ukupni iznos akontacije. Jednostavno nagovorite frenda/frendicu da sudjeluje na istoj edukaciji na kojoj ćete sudjelovati i vi te za svaku osobu koju dovedete ostvarite popust na edukaciju u iznosu od 100 kuna. Odlična vijest je što će i osoba koja je došla s vama također ostvariti popust od 100 kuna.

Ne zaboravite, sharing is caring! 🙂

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?