Zainteresirali smo renomirane hrvatske poduzetnike i osvojili prvu investiciju!

tim-princeza

Zainteresirali smo renomirane hrvatske poduzetnike i osvojili prvu investiciju!

Zainteresirali smo renomirane hrvatske poduzetnike i osvojili prvu investiciju! 1200 650 Pisalica

U organizaciji Algebra LAB-a na Startup inkubator prijavilo se više od 120 ekipa iz cijele Hrvatske. Naš tim PRINCEZA.hr prepoznat je pred hrvatskim poslovnim investitorima i izabran u finalnih 10, što nam je donijelo i prvu investiciju.

Investiranje poslovnih anđela u startupove, odnosno mlada poduzeća s ogromnim potencijalom za rast, sve je češća praksa i u Hrvatskoj. Dio takvih renomiranih poduzetnika okupio se oko Algebrina LAB-a, odnosno Startup inkubatora koji se izvodi u suradnji s Fil Rouge Capitalom i INA-ANI startup programom. Ali u takav inkubator nije lako ući. Samo u ovaj krug inkubacije prijavilo se više od 120 timova. Nakon prijave uslijedila je selekcija u drugi krug, a odabranih 20 ekipa je na takozvanom pitchu svoje ideje i osobno predstavilo žiriju. Tek 10 najboljih ekipa ušlo je u inkubaciju, među njima i naš spomenuti startup PRINCEZA.hr.

PRINCEZA.hr je mladi portal usko specijaliziran za vjenčanja i sve usluge i proizvode koji se nude na vjenčanjima. Cilj nam je postati vodeći portal za vjenčanja u regiji, ali ni tu ne mislimo stati. Ante Rambrot Malenica, jedan od članova PRINCEZA.hr startup tima objasnio je: U Hrvatskoj se godišnje sklopi oko 20 tisuća brakova, gdje prosječna dob stupanja u brak iznosi 29 godina. To su dakle mladi ljudi naviknuti na moderne tehnologije, a kako je cijela organizacija vjenčanja vremenski i financijski vrlo izazovna za većinu parova, prepoznali smo priliku da cijeli taj proces “digitaliziramo”. S Princeza.hr digitalnom platformom, ideja je svakom mladom paru u Hrvatskoj i regiji uštediti hrpu vremena i novca pri organizaciji vjenčanja, a da opet uz našu pomoć naprave svoje vjenčanje iz snova.

Uz Antu, preostali dio tima čine Andreja Rambrot Malenica i Martina Pahek, koje su zaslužne za kreiranje sadržaja za portal i društvene mreže.

Osvojena investicija temelj je za razradu ideje i iskorak na tržište

Osvojena investicija sastoji se od četveromjesečnog ciklusa inkubacije tijekom kojeg će tim sudjelovati u intenzivnim radionicama i na tjednoj bazi raditi s mentorom koji im je dodijeljen, kako bi konačno istupanje na tržište urodilo plodom. Timu će tako biti pružena potrebna stručna i tehnička znanja, networking, ali i novčana potpore u iznosu do 10 000 €.

Uz preostalih 9 ekipa, startup PRINCEZA.hr jučer se po prvi put predstavio javnosti.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?