Andreja Rambrot, mag. kro. i kmpt.

Specijalistica za kreativno pisanje i brendingAndreja Rambrot Pisalica

Andreja Rambrot je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.

Završila je mnogobrojne domaće i strane tečajeve kod poznatih stručnjaka: Hubspotove Content marketing i E-mail marketing certificirane programe, Online Marketing Fundamentals pri eMarketing institutu, Swiss career qualification programme o upravljanju vlastitom karijerom, Training for Trainers u Španjolskoj, dok trenutno izučava široke mogućnosti Neuro-lingvističkog programiranja i utjecaja psihologije na brendiranje. Također, završila je Program za voditeljicu regionalnog razvoja te kraće radionice na temu pisanja projekata, monitoringa, evaluacije i strateških planiranja.

U privatno vrijeme, posvećena je druženju s dragim joj osobama, uzgoju cvijeća, trčanju i putovanjima.

linkedin profilfacebook profil

instagram

 ——————————————————————————————————————————

Ante Malenica, bacc. inf.

Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

Ante Pisalica

Ante Malenica rodom je iz varaždinskog kraja, što je, imajući u vidu njegovo ime pomalo netipično za ovo sjeverno podneblje 😊

Završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac koji je kroz karijeru temeljem spleta nekoliko zanimljivih okolnosti izuzetno zavolio pisanje, copywriting i sve digitalno.

Pod „sve digitalno“ prvenstveno mislimo na digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics.

Ante voli brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža.

Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.

linkedin profil

facebook profil

——————————————————————————————————————————

Martina Pahek, mag. oec.

Asistentica za marketing

Martina Pahek dolazi iz Međimurja. Završila je Ekonomiku poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Njena ljubav prema digitalnom marketingu javila se na drugoj godini diplomskog studija, kada je polako počela stjecati certifikate iz digitalnog marketinga. Završila je akademije digitalnog marketinga koje su obuhvaćale izradu sadržaja, web stranica, email kampanja, Google AdWords, Facebook oglašavanje, Google Analytics i SEO. Također, sudjelovala je i na radionicama vezanima za društveno poduzetništvo te načine pisanja EU projekata.

Na svom radnom mjestu zadužena je za rad na društvenim mrežama te pisanje članaka za web.

U svoje slobodno vrijeme aktivna je članica Kulturno-umjetničkog društva iz svog mjesta, pa tako pleše folklor i amaterski glumi u ponekim igrokazima za društvo.

Osim toga, uči strani jezik i druži se s prijateljima!

——————————————————————————————————————————————————

Izdvojene reference i suradnje

Suradnici:

HEPI, Poliklinika Bagatin, Poliklinika Analiza, Poliklinika Marija, Priroda&Društvo, EVA water clinic, ICT putovanja, Rofix Hrvatska, Zagrebprokrom d.o.o, Institut za management, Jabuka TV, Solaterm (Ulefone), My3Cakes, LuLaLoo, Salus Samobor, Idoneus (MojKvart grupacija), Leota d.o.o, Onclick, Vlastaart, Fortiva T.R…

Festivali:

Pulski filmski festival, Festival starijih osoba, Animafest Zagreb, Motovun film festival i Revija amaterskog filma, TEST! Teatar studentima, Dani hrvatskog filma i BurferFest Zagreb…

Portali:

T-portal, Women in Adria, HCL.hr, Bug.hr, Idesh.hr, Kazalište.hr, Ziher.hr, Zenskaposla.ba, Mojfilm.hr…

Iz medija: 

Andreja Rambrot 5 godina “kuhala” Moju tvoju priču koja je danas prava destinacija za male poduzetnike!

Pisalica – „Pisanjem kreiram svoju sudbinu!“

MAGISTRA KROATISTIKE Andreja Rambrot iz Brezja kreirala svoj brend Pisalica