Izrađujemo virtualne, 360° ture vašeg prostora

Moderna vremena, moderne metode. Reprezentaciju prostora putem interneta dosad su vršile klasične fotografije, no tron preuzimaju virtualne 3D šetnje. Mogućnost detaljne analize i „šetnje“ kroz neki prostor daju posjetiteljima stranice cjelokupan doživljaj, što je naročito bitno u području turizma i trgovine nekretninama.

virtualne-ture

Kod izrade virtualnih 3D šetnji fokusiramo se na:

kvalitetu
detalje
kreativnost
preciznost

Koristimo najsuvremeniju opremu

Kod snimanja koristimo modernu opremu koja u kratkom roku bilježi svaki detalj vašeg prostora. Bez posebnih priključaka, bez dugotrajnih okupiranja prostora. Vaš interijer i eksterijer u našim su aparatima dok kažete keks!

Izrađujemo kvalitetne, detaljne virtualne šetnje

Program kojeg koristimo virtualnim šetačima omogućava laku navigaciju i visok nivo detalja. Drugim riječima, korisničko iskustvo je u prodaji ključno, a mi brinemo o tome da su vaši korisnici sretni i zadovoljni.

Ljudi vjeruju kad vide svojim očima.

Zašto su vam potrebne virtualne 3D šetnje?

01

Prostor dostupan bilo kada, bilo gdje.

Bez obzira na to pristupa li se šetnji iz Hrvatske ili s Maldiva, putem pametnog telefona ili računala – posjetitelji mogu zakoračiti u vaš prostor 24 sata dnevno.

02

Posjetitelji vas upoznaju.

Potencijalni kupci i klijenti vas upoznaju kroz prostor, koji će dokazati da ste vrijedni povjerenja. A povjerenje je ključ prodaje.

03

Povećajte prisutnost na tražilicama.

Google business view sjajna je prilika za uključivanje virtualne ture na street view. A Google jako voli tvrtke koje to učine.

04

Brendirajte se.

Vaš prostor može ispričati vašu priču. Istaknite se svojom i pozicionirajte kao brend s kojim žele surađivati potencijalni kupci, partneri i zaposlenici.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?