Izrada web stranica

Izrade web stranica prepustite Pisalici jer s vama stvaramo vašu novu online adresu – mjesto na kojem vrijede vaša pravila i gdje radite pod svojim uvjetima. Ako ste se odlučili ozbiljno baviti poslom kojim se bavite, web stranica je nužan alat zahvaljujući kojem će vas kupci ozbiljno shvatiti. Osim nužnog predstavljanja na internetu, kvalitetna web stranica također služi privlačenju potencijalnih kupaca, zadržavanju kupaca kako bi što više vremena proveli na vašem webu, a zatim pretvaranju zainteresiranih u kupce koji rado kupuju opet i opet.

izrada-web-stranica

Kod web dizajna fokusiramo se na:

kreativnost
optimizaciju
originalnost
vrijednost za kupca

Izrada brend web stranica

Osnovni cilj svake web stranice je dobiti potrebne informacije. To su najčešće informacije o poduzeću, uslugama ili proizvodima koje nudite, načinu rada, vašim referencama i, naravno, načinima na koje vas kupci mogu kontaktirati. Takve prezentacijske stranice ujedno su najčešće na tržištu. Predstavite li se na pravi način, uspjet ćete izgraditi čvrst odnos s kupcima i dobiti njihovo povjerenje, što je preduvijet za bilo kakvu prodaju.

Izrada lead web stranica

Za razliku od brend web stranica, cilj lead stranica je potaknuti potencijalne kupce na akciju. Akcije mogu biti razne, od toga da vas kupci kontaktiraju za više informacija, upišu se u vašu newsletter bazu, preuzmu cjenik ili da naprave konverziju kojoj najviše težite – kupe vaš proizvod ili uslugu. Lead stranice obično imaju poduzeća koja već imaju izgrađen brend i povjerenje prema kupcima.

Sadržaj prethodi dizajnu. Dizajn u nedostatku sadržaja nije dizajn, to je dekoracija.

Upoznajte naš način rada.

01

Upoznajemo vas

Naš prvi korak kod izrade web stranica je upoznavanje s vama, vašim brendom i misijom poduzeća. Tek nakon toga krećemo u istraživanje sadržaja, branše u kojoj djelujete i u istraživanje tržišta na koje se želite probiti ili na kojem želite ostvariti bolje rezultate.

02

Dogovaramo vizualni identitet

Dogovaramo vizualni identitet vašeg poduzeća, koji podrazumijeva korištenje određenih boja, izradu logotipa te određivanje tipografije. Na taj će način vaše poduzeće biti vizualno prepoznatljivo te se isticati u masama konkurencije, a određena će boja ili simbol biti direktna asocijacija na vas.

03

Dobar dizajn gradimo na dobroj priči

Pitanje dizajna i sadržaja web stranice često je pitanje kokoši i jajeta – što dolazi prvo? Mi ćemo prvo odrediti strukturu web stranice, napraviti sadržaj (tekstove, grafike i sl.), a potom odabrati dizajn koji će vaš brend predstaviti u punom sjaju i moći. Bez nepotrebnih klikova.

04

Izrađujemo web stranicu

Nakon što smo sve utvrdili i dogovorili, bacamo se na izradu web stranice. Ako vidimo da nešto šteka, sve oštre rubove poliramo kako bi vaši posjetitelji imali najbolje korisničko iskustvo. A za daljnje praćenje statistika i oglašavanje, na stranicu ćemo postaviti i kodove za praćenje posjetitelja.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektSEO optimizacija web straniceDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 1000€1.000 - 5.000€5.000 - 20.000€Više od 20.000€

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?