Grafički dizajn – svidite se svojim kupcima “na prvu”

Imate kvalitetan proizvod/uslugu, dobru priču, sjajne zaposlenike i inovativne ideje. No jeste li sigurni da imate i dobar vizualni identitet? Vaš logo, vizitka i razni promotivni materijali, od letaka i brošura do naljepnica na službenim vozilima i bilbord plakata – sve to utječe na mišljenje koje o vama stvaraju vaši kupci.

izrada-web-stranica

Kod grafičkog dizajna fokusiramo se na:

kreativnost
boje
originalnost
storytelling

Izrada autentičnog vizualnog identiteta

U grafičkom dizajnu svaka boja i svaka tipografija imaju svoje značenje. Naš zadatak je da kroz grafički dizajn dođemo do najboljeg mogućeg vizualnog rješenja za vaše poduzeće. Da bi nam to uspjelo, najprije trebamo istražiti ciljanu skupinu, saznati koje boje i tipografija privlače potencijalne kupce, a onda kreirati vizualnu priču u koju će se zaljubiti i s kojom će se odmah povezati.

U oceanu punom riba, vi ste ona zlatna

Svjesni toga da na svijetu ima more poduzeća sa svojim logotipovima, bojama i tipografijama, pred nas se postavlja izazov kako vaš vizualni identitet učiniti drugačijim. Pamtljivim. Zlatnim. Jer jedino ako ste drugačiji, vi ste autentični te vas tada vaši potencijalni kupci lakše zamjećuju naspram konkurencije.

Dobar dizajn znači dobar posao.

Upoznajte naš način rada.

01

Upoznajemo vas

Naš prvi korak u izradi grafičkog dizajna je upoznavanje s vama, vašim brendom i misijom poduzeća. Tek nakon toga krećemo u istraživanje sadržaja, branše u kojoj djelujete i u istraživanje tržišta na koje se želite probiti ili na kojem želite ostvariti bolje rezultate.

02

Dogovaramo vizualni identitet

Dogovaramo vizualni identitet vašeg poduzeća, koji podrazumijeva korištenje određenih boja, izradu logotipa te određivanje tipografije. Na taj će način vaše poduzeće biti vizualno prepoznatljivo te se isticati u masama konkurencije, a određena će boja ili simbol biti direktna asocijacija na vas.

03

Tražimo ono nešto po čemu će vas prepoznati

Nakon što smo vas dobro upoznali i izabrali osnovne boje i tipografiju, vrijeme je da pronađemo još “ono nešto” što će biti samo vaše. nešto po ćemu će vas konkurencija lako moći prepoznati na tržištu. Nešto zbog čega će vas kupci odabrati umjesto nekog drugog. Vrijeme je da nađemo nešto po čemu će se kupci povezati s vama!

04

Kreiramo, stvaramo, produciramo

Nakon puno mozganja, brainstorminga u timu, istraživanja i kopanja, konačno je došlo vrijeme da izabrane ideje realiziramo. No tu priča ne staje. Tijekom realizacije popeglat ćemo još sitne nedostatke, ispitati teren te napraviti završne promjene. Vi ste sada konačno cjelovita priča i imate najveću mogući šansu da uspijete.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?