E-mail marketing

Želite li novosti, edukativan sadržaj i promotivne poruke slati svojim potencijalnim i stalnim kupcima putem pošte, e-mail markating je savršen način da to iskustvo digitalizirate, a sebi uštedite vrijeme i novac. Imajte u vidu da je slanje newslettera odličan način za stvaranje lojalnosti prema brendu te izgradnju dugotrajnog i uspješnog odnosa između poduzeća i krajnjeg korinika.

U reklamnoj agenciji Pisalica posvećeni smo:

digitalno-oglasavanje

U kreiranju newsletter kampanja fokusiramo se na:

vrijednost za klijente
personalizaciju
izgradnju liste
izgradnju odnosa s klijentom

Izgradnja kvalitetne liste pretplatnika

Kvalitetna lista primatelja newslettera je osnovni uvjet kako bi vaša poruka došla u prave ruke. Važno je razumijeti da je svaka lista kontakata poput živućeg organizma, što znači da je sasvim prirosno da će neki pretplatnici s vremenom izgubiti interes za vašim proizvodima i uslugama, dok će se neki tek zainteresirati. Shodno tome vrlo je važno održavati higijenu liste – čistiti je od kontakata koji više nisu zainteresirani, ali i redovito je nadopunjavati novim kontaktima.

Kreiranje poruka u kojima je klijent – heroj priče

Nakon što smo izgradili kvalitetnu listu, vrijeme je za slanje poruka potencijalnim i sadašnjim klijentima. Kako su svi oni već zasićeni raznim newsletterima s drugih strana, tu je važno zadržati njihov interes. Kako? Pa tako što ćemo kreirati poruke u kojima su oni superjunaci priče. Tako što ćemo im ponuditi edukativan i koristan sadržaj, umjesto da se fokusiramo samo na prodaju.

Mailing liste su poput živog bića – potrebno je stalno u njih ulagati kako bi ostale zdrave.

Upoznajte naš način rada.

01

Izgradnja temelja

Prvo što ćemo pitati klijenta prije same suradnje je koliko veliku listu kontakata ima te kada ju je zadnji put “pročistio”. Zdrava mailing lista je ključna za uspjeh e-mail marketinga, stoga ćemo male liste nadopuniti, a velike liste “pročistiti” kako bismo im poboljšali zddravlje.

02

Postavljanje strategije

Nakon što imamo zdravu listu, vrijeme je za postavljanje e-mail marketing strategije. Koliko često ćemo slati tjedno ili mjesečno poruke te kakav sadržaj ćemo slati? Važno je što detaljnije razraditi spoemnute aktivnosti jer nam to pomaže da brže i lakše dođemo do ciljeva koje smo si postavili.

03

Kreiranje segmenata

No vrlo brzo shvatit ćete da sve poruke ne valja slati svima s liste. Primjerice, bavite li se prodajom elektronike, onda nema previše smisla tinejdžeru slati obavijest o novim modelima vešmašine, niti nema smisla majici troje djece slati obavijest o najnovijim razglasnim sustavima. Ločino, ona će vjerojatnije biti zainteresirana za nove kućanske proizvode.

04

Automatizacijom do još boljih rezultata

Tek kada ste posložili sve tip-top, onda možete napraviti i korak dalje. Taj korak zove se e-mail automatizacija i omogućuje vam da na velike liste šaljete personalizirane i segmentirane poruke. osim toga, e-mail automatizacija omogućuje vam da se poigrate prodajnim lijevkom te potencijalne kupce koji još nisu spremni kupiti zapravo educirate i informirate još neko vrijeme. Upamtite – nisu svi spremni kupiti u isto vrijeme niti će to ikad biti.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 5.000kn5.000 - 20.000kn20.000 - 50.000knViše od 50.000kn

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?