Više znanja,
pametnije odluke.

Ja znam samo jedno, a to je da ništa ne znam; rekao je davno Sokrat. Ovo je možda i najbolje objašnjenje toga kako stvari funkcioniraju u internet marketingu. Jer taman kada mislite da ste svladali određeno područje digitalnog marketinga, shvatit ćete da ima još puno prostora za svladavanje novih znanja i praksu. Zato smo tu mi i zato vam nudimo iskustveno učenje kroz naše praktične public i in-house radionice.

digitalni-marketing-edukacija

U edukacijama se fokusiramo na:

praksu
teoriju
vaše primjere
vaša pitanja

Nije mudar onaj koji puno zna, već onaj čija su znanja korisna.

Želite in-house edukaciju? Nema problema!

01

Javite nam vaše želje

Iako poduzeća imaju slične izazove u poslovanju, kada je u pitanju digitalni marketing često su izazovi od tvrtke do tvrtke drugačiji. Zato je važno da nam pošaljete konkretna pitanja, prema kojima ćemo moći identificirati probleme s kojim se borite te vam za njih ponuditi adekvatno rješenje.

02

Šaljemo vam personaliziranu ponudu

Za vas kreiramo personaliziranu edukaciju koja odgovara na sve vaše izazove te sva moguća pitanja koja si već dugo postavljate, ali dosad nisu naišla na odgovore. Nakon edukacije imat ćete jasan smjer u kojem krenuti i naše mentorstvo uz koje ćete doći do boljih rezultata.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".