Content marketing

Content marketing zovemo kraljem svake web stranice. Tome je tako jer je upravo sadržaj (eng. content) na webu odgovoran za količinu prometa na vašoj web stranici. Što je sadržaj za web kvalitetniji, dakle detaljan i optimiziran za tražilice, to će vaši potencijalni kupci češće završiti upravo na vašoj web stranici. Osim toga, kvalitetan sadržaj kupce zadržava na web mjestu, što pak prema raznim istraživanjima povećava vjerojatnost kupnje.

U Pisalica kreativnoj agenciji pišemo razne forme contenta:

U pisanju se fokusiramo na:

vrijednost za kupca
optimizaciju sadržaja
kreativnost
kvalitetu

Pišemo kvalitetne tekstove

Content marketing temelj je svake web stranice i svakog web shopa. Kvalitetan sadržaj za web podrazumijeva pridržavanje nekoliko pravila: (1) obraćanje ciljanoj skupini, a ne svima; (2) pisanje prema KISS = Keep it short and simple! formuli te (3) pisanje u skladu s prodajnim lijevkom, budući da nisu svi potencijalni kupci spremni kupiti odmah. Svih ovih formula pridržavamo se u Pisalici.

Optimiziramo tekstove za web tražilice

Svaki tekst koji smo proizveli u maloj Pisalica manufakturi optimiziran je za internetske tražilice kako bi vam nakon objave doveo što je više moguće posjeta web stranici. Sadržaj optimiziramo na nekoliko razina, a najvažnije su optimizacija sadržaja prema ključnim riječima i stilizacija sadržaja za što lakše čitanje. Osim toga, za svaki tekst pišemo i meta naslov i meta opis, kao i optimiziramo vaše fotografije, sve kako bi vas potencijalni kupci što lakše pronašli u oceanu zvanom internet.


Content je kralj jer o njemu ovisi količina prometa na web stranici.

Upoznajte naš način rada.

01

Istražujemo sadržaj

Dobra priprema je 80% posla. Prije postavljanja strategije content marketinga za pojedinačnog klijenta, najprije istražujemo branšu i tematiku, provjeravamo informacije i upoznajemo tržišne trendove.

02

Istražujemo ključne riječi

Kupci vaše proizvode i usluge pretražuju na različite načine. Naš je posao otkriti koji su to načini te kupcima skratiti put od početnog informiranja do njihove odluke o kupnji kroz pronalaženje i korištenje ključnih riječi.

03

Pišemo sadržaj

Nakon prikupljenih svih potrebnih informacija, krećemo u proces pisanja. Sadržaj za web pišemo prema prodajnom lijevku (eng. sales funnel) i prema rezultatima bihevioralnih analiza.

04

Optimiziramo sadržaj

Paralelno s pisanjem, sadržaj za web dodatno optimiziramo ubacivanjem relevantnih ključnih riječi te stilizacijom teksta, koja je nužna da bi se sadržaj jednako lako čitao na uređajima različitih dimenzija.

Kreirajmo uspješne priče
zajedno.

Želite da vam pomognemo uslugama u kojima smo najbolji? Odgovorite nam na nekoliko kratkih pitanja i javit ćemo vam se s ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vrsta projekta:
  Pisanje tekstova za web projektSEO optimizacija web straniceDigitalno oglašavanjeEdukacija za moju tvrtkuIzrada web straniceNešto drugo

  Vaš budžet:
  Manje od 1000€1.000 - 5.000€5.000 - 20.000€Više od 20.000€

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?