[Tjedna retrospektiva 03]

retrospektiva

[Tjedna retrospektiva 03]

[Tjedna retrospektiva 03] 1200 650 Pisalica

Znate onaj osjećaj kad se toliko udubite u posao da više ne stignete pratiti sve one medije koje želite jer eto… Nema se vremena? Mi smo baš iz tog razloga odlučili pokrenuti novu rubriku, Tjednu retrospektivu, u kojoj ćemo objaviti najvažnije vijesti iz branše, ali i digitalne kampanje koje su nam onako, baš jako zapale za oko.

👍🏻Podržite nas lajkom i dajte nam do znanja da se trud isplatio 😎

[1] PARALIZIRANI MUŠKARAC JE PROHODAO!

Zahvaljujući posebnom robotskom odijelu kojim je upravljao svojim mislima, paralizirani muškarac je četiri godine nakon nesreće napokon uspio pomaknuti ruke i noge, objavili su francuski znanstvenici. Saznajte više

[2] PREDSTAVLJEN NOVI INVESTICIJSKI FOND

U Zagrebu je predstavljen novi investicijski fond za ulaganje u start-upove, Feelsgood Capital Partner, koji vode računa i o Planeti i ljudima, a ne samo o profitu.
Saznajte više

[3] POSTANITE PODUZETNIK GODINE

Krenule su prijave za nagradu EY Poduzetnik godine! Ako znate neku uspješnu poduzetničku priču ili smatrate da bi poduzetnik iz vaše okoline bio idealan kandidat za ovu nagradu, predložite ga za sudjelovanje u EY programu. Saznajte više

[4] SPASIMO DJECI VID

Izumljena je smartphone aplikacija koja spašava dječji vid! CRADLE, detektor „bijelih očiju“ , jednostavnim skeniranjem dječjih očiju otkrit će rane simptome retinoblastoma i drugih poremećaja koji mogu izazvati slabovidnost, slijepilo ili gubitak oka. Dijagnoze su uspješne u više od 80% slučajeva i zato smatramo da vrijedi istražiti o čemu se radi.
Saznajte više

[5] NOVOSTI IZ INSTAGRAMA

Instagram ima novu aplikaciju, ALI… Je li nam ponovo narušena privatnost? S aplikacijom Threads korisnici će moći komunicirati s bliskim prijateljima, ali i prepustiti objavljivanje statusa ovoj aplikaciji. Za to ćete im morati dati „samo“ informacije poput vaše lokacije, kretanja, statusa baterije i kvalitete mreže. Saznajte više

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?