pisanje

Testimonial3

Testimonial3 150 150 Pisalica

Radionica je opravdala moja očekivanja jer sam dobio uvid u stranu marketinga za koju nisam znao. Sve je bilo detaljno i laički objašnjeno. Vidjet ćemo se još. Bravo!

Testimonial2

Testimonial2 150 150 Pisalica

Bravo! Radionica je opravdala moja očekivanja. Obradili ste široki sadržaj i dobila sam kvalitetne i konkretne dijelove. Mladi ste, stručni i kreativni. Hvala što ste podijelili svoje znanje sa nama.

Testimonial1

Testimonial1 150 150 Pisalica

Jako ugodno i zanimljivo iskustvo, hvala na svemu, a posebno na dobroj volji i trudu. Vidi se da imate iskustva i da znate što radite. Rado bih došla i na druge radionice i cijena mi je prihvatljiva (za razliku od ostalih ponuda na koje sam naišla). Hvala <3

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?