Što smo radili i o čemu smo pisali u 2019. godini?

sto-smo-radili-i-o-cemu-smo-pisali

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2019. godini?

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2019. godini? 1200 650 Pisalica

Ova godina za nas je bila najsretnija godina o kojoj smo mogli samo maštati. Postali smo dio 12. generacije startup inkubatora Algebra LAB! Tako da ćemo kroz drugi projekt kojeg smo pokrenuli, startup Princeza.hr, tijekom četveromjesečnog ciklusa inkubacije upiti još mnogo korisnog znanja i iskustva kojeg ćemo svakako primijeniti na naše poslovanje.

Bilo nam je zadovoljstvo gostovati na konferenciji Novo lice (ženskog) poduzetništva u Čakovcu, predavati na 10. Women in tech meetupu u Splitu te educirati marljive Daruvarčanke o brendiranju. Posebno smo sretni što smo upoznali tako genijalne ljude i potencijalne suradnike u STIR UP Coworking te Split Tech Cityjem koje ovim putem srdačno pozdravljamo.

Novih ideja za blogove nije nam nedostajalo

Iako smo u 2019. godini kreirali više od 30 članaka, najviše smo se fokusirali na izradu sadržaja za web i na društvene mreže. Tako smo vama, našim vjernim pratiteljima, jasno dali do znanja zašto mislimo da je content sadašnjost i budućnost marketinga. Sugerirali smo vam kako napisati kvalitetan blog koji će zasjati na samom vrhu tražilice i koje bi to pogreške trebali izbjegavati prilikom njegovog kreiranja.

Što pak se tiče društvenih mreža, otkrili smo u koje bi vrijeme bilo najbolje objavljivati na najpopularnijim društvenim mrežama i kako spriječiti pad organskog dosega, a pisali smo i o Facebook, Instagram i Snapchat pričama.

Dotaknuli smo se i jednog od najpopularnijih trendova današnjice, tako da smo izbacili nekoliko savjeta za snimanje kvalitetnog videa u marketinške svrhe.

Iz vlastitog iskustva znamo koliko se je važno dobro organizirati kako bi na vrijeme izvršili sve definirane zadatke, zato smo i popisali 5 CRM aplikacija za efikasno upravljanje poslovanjem. Vjerujemo da je cjeloživotno učenje i znanje koje pritom gradimo najvrjednije što tijekom godine možemo pokloniti sami sebi pa smo pokrenuli i novu rubriku, Tjednu retrospektivu, u kojoj objavljujemo najvažnije vijesti iz branše.

U ovom ćemo vas edukativnom tonu i pozdraviti.
Mi smo osvrt na sada već prošlu 2019. godinu napravili, jeste li vi napravili osvrt na svoju prošlu godinu? Popišite i ono dobro i ono loše, jer i iz jednog i drugog možete naučiti mnogo novih lekcija.

A nakon toga planirajte 2020.! 🙂

Naš poslovni plan za 2020. već je spreman. Spremne su i tabale aktivnosti za prva tri mjeseca, baš kao i komunikacijski plan i plan prodaje :). Ove smo se godine pobrinuli da imamo sve po pe-e-su.

Puno ideja i planova zapisano je u naše teke i jedino što vam zasad možemo šapnuti je da će nam aovo biti najbolja godina do sada, a istu želju želimo i vama! 🙂 Veselimo se zajedno!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?