Što smo radili i o čemu smo pisali u 2018. godini?

o-cemu-smo-pisali-u-2018

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2018. godini?

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2018. godini? 1200 650 Pisalica

U 2018. godini napokon nam je sve došlo na naplatu, naravno, u onom pozitivnom smislu. Stoga slobodno možemo reći da nam je 2018. godina bila najbolja godina koju smo uopće mogli zamisliti ☺️.

Naravno, to ne bi bilo moguće bez svih vas koji vjerno pratite naš rad i dajete nam svoje povjerenje i zato vam VELIKO HVALA.

Savjeti iz prve ruke o digitalnom marketingu

Na blogu Pisalice nastavili smo obrađivati teme o kojima ste nam često postavljali pitanja putem maila. Godinu smo započeli tekstom o trendovima u digitalnom marketingu i tome kako poboljšati poslovanje, ali smo obradili i temu ostvarivanja samozapošljavanja i korake koje je potrebno napraviti nakon dobivanja potpore, budući da smo u 2017. dobili jako puno upita na istu. Bavili smo se i aktualnim temama poput sada svima poznatog GDPR-a, što je to famozna kartica teksta te pitanjem kako napraviti (legalno) nagradni natječaj na društvenim mrežama.

Pitali smo vas koliko zapravo znate o društvenim mrežama i o tome koje odabrati za svoje poslovanje. Pisali o Linkedinu koji je važna društvena mreža za B2B tvrtke te se puno bavili Instagramom, od toga kako bi trebao izgledati Instagram profil, do toga kako povećati broj followera na Instagramu. Naravno, pisali smo i o savjetima za uređenje Facebook profila, verifikaciji Facebook domene te hashtagovima.

Pisali smo i tekstove o pisanju za internet, od toga kako poboljšati pisanje za web u 5 koraka, tona kojim je poželjno obraćati se čitateljima do prilagodbe teksta različitim generacijama. Spomenuli smo formule za pisanje kvalitetnog naslova članka i otkrili ti kojih 7 vrsta sadržaja najviše privlače kupca na web.

Dali smo i nekoliko vrijednih savjeta. Napokon objasnili što je inbound marketing, kako napraviti newsletter koji neće biti označen kao spam te dali 15 savjeta kojima možeš pokrpati web i dovesti promet na svoju web stranicu. Case studey malog klijenta je dokaz da se može i s malim budžetima. Godinu pak smo završili na najljepši mogući način – natječajem za posao nakon kojeg smo dobili novu zaposlenicu, Martinu Pahek koja od siječnja s nama žari i pali domaćom digitalnom scenom.

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?