Što smo radili i o čemu smo pisali u 2017. godini?

o-cemu-smo-pisali-u-2017

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2017. godini?

Što smo radili i o čemu smo pisali u 2017. godini? 1200 650 Pisalica

Ova 2017. godina za nas je bila novi početak. Sklopili smo nova prijateljstva i nove ugodne suradnje te predstavili Pisalicu javnosti. Radili smo s velikima i malima. Velikima smo pomogli da budu još bolji i jači, a malima smo pomogli da dobe prvi uzlet. Jako smo se, zaista jako trudili, što vjerujemo da se moglo prepoznati u našem radu.

Pa što smo to konkretno radili?

U 2017. godini najveću smo pažnju poklonili sadržaju. Kreirali smo više desetaka članaka kako bismo nerazumljivu tematiku digitalnog oglašavanja te marketinga općenito, približili svakome od vas. Najčitaniji članak iz Pisaličinog pera ove je godine bio članak o otvaranju paušalnog obrta, što nas zapravo jako raduje jer smo se od samih početaka odlučili posvetiti upravo vama koji krećete s novim pričama.

U analitikama smo prepoznali i vaš strah od promjena kojima je Facebook diskretno počeo prijetiti, ali isto tako vidimo da ne odustajete od Facebooka kada je u pitanju oglašavanje, već istražujete razne mogućnosti kako unovčiti veliki promet na toj stranici. Pisanje sadržaja za web i optimizacija također su vam ove godine bili u fokusu, baš kao i radionica pisanja koju smo održali u studenome ove godine, a za koju se tražilo mjesto više.

radionica-pisanja-pisalica
Hand of young businesswoman writing on paper or signing contract at table in office

Suradnje zlata vrijedne

U 2017. godini imali smo i lijepu suradnju s portalom Women in Adria, a podržali su nas još Ženski virtualni poduzetnički centar, Plavi ured, Fama.hr, Poduzetnik.com.hr te eMedjimurje, kojima se ovim putem srdačno zahvaljujemo. Imali smo i nekoliko gostovanja na kojima smo pričali o poduzetništvu i digitalnom pisanju, što su nam omogućili BIZkoshnica i Gradska knjižnica Zagreb – ured Gajnice.

2017. godina nije bila nimalo laka, ali je bila puna vjere, nade, optimizma, entuzijazma, uspjeha, sreće i poletnosti. Sve to i još mnogo više želimo svima nama i u novoj godini! Ipak, nemojte zaboraviti brinuti o sebi, opustiti se i uzeti vremena za sebe i svoju obitelj, jer džabe nam super posao i uspjeh ako ga nećemo imati s kime podijeliti ;).

Sve najbolje u 2018. godini od vaših Pisalica!

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?