Voditelj marketinga

Marketing vašeg poduzeća ne bi trebao biti težak.

skini

Zato smo kreirali radnu knjigu s najvažnijim marketinškim metodama skupljenima na jednome mjestu.

ebook-srednja-poduzeca

O radnoj knjizi

17 marketinških modela

za unapređenje poslovanja srednjih poduzeća

Vođeni osobnim iskustvom, ne trebamo posebno naglašavati koliko je strateško planiranje važno za rast poslovanja. Pisane strategije pomažu vam da se u kaosu ideja fokusirate na one

koje su bitne, dakle one koje će najviše doprinijeti razvoju vašeg poslovanja. Ipak, prije nego upišete određeni cilj u Word dokument, koji ćete kasnije nazvati strategijom, važno je ideje i ciljeve „provući“ kroz razne marketinške modele.

Notoliko je marketinških modela razvijeno tijekom godina da vas može zbuniti štokoristiti i kada. Zato u ovom vodiču predstavljamo najvažnije marketinške modele,uglavnom one koje nazivamo klasičnima, budući da su izdržali test vremena i jošuvijek su relevantni za današnju eru višekanalnog marketinga.

Vodič koji smo vam pripremili objašnjava osnove svakog modela: definiciju pojedinog modela, način na koji funkcionira, kako i kada se koristi, dok smo na kraju svakog modela pripremili i po jednu vježbu za vas. Vjerujemo da su marketinški modeli snažni alati koji pomažu u promišljanju o poslovanju, posebno kada se pregledavaju strateške opcije i odabire najbolji smjer budućnosti za marketing tvrtke. Ovaj vodič stvorili smo sa željom da srednjim poduzećima pomognemo u lakšem i ispravnijem donošenju poslovnih odluka koje imaju utjecaj na budućnost poslovanja.


Istražite kako vam još možemo pomoći

in-house-edukacija


In-house edukacije

  • Educirajte svoje zaposlenike kako bi donosili pametnije poslovne odluke.
marketing-support


Marketing support

  • Vi hendlate marketing, mi asistiramo oko stvari u kojima smo stručni.
all-inclusive


All inclusive

  • Pretvorite našu agenciju u svoj marketinški odjel od povjerenja.


Zadovoljni klijenti


Učite s nam kroz naše blogove

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?