Hvala vam što vjerujete u nas

Pisalica_zahvala

Hvala vam što vjerujete u nas

Hvala vam što vjerujete u nas 1200 650 Pisalica

Dragi naši, znate li da se s vama družimo već petu godinu zaredom? Mnogo se toga promijenilo u tih pet godina. Od male ideje koja je rovala svoj put poput crvića, postali smo ozbiljna društveno-odgovorna reklamna agencija, agencija s ozbiljnim rezultatima i ozbiljnim klijentima. Pripisujemo to prije svega našoj upornosti, neprestanoj žeđi za novim znanjima, istraživačkom duhu, kreativnosti i inovativnom pristupu radu.

Posebno smo ponosni na to što smo u ovim izazovnim vremenima zadobili povjerenje mnogih novih suradnika, što mikro klijenata, što korporacija. Znajte da ste nam svi jednako važni. Jednako se snažno borimo za svaki vaš uspjeh!

Unazad 365 dana zajedno smo kreirali mnoge uspješne priče. Ima ih toliko, da bi nam bio potreban egipatski svitak, kako bismo ih popisali. Zato smo dobro promućkali glavom i izdvojili šest najvažnijih.

Pisaličinih šest u 2021. godini

  • Pisalica je postala društveno-odgovorna agencija

Najvažnija i nama najdraža vijest u 2021. je bila ta što smo napokon ostvarili dugo željeni san i postali društveno-odgovorna agencija. To znači da se Pisalica zalaže za neke nama važne ciljeve, poput kvalitetnog obrazovanja, očuvanja života na Zemlji, rodne ravnopravnosti i održive potrošnje i proizvodnje. Svaki od tih programa uskoro ćemo predstaviti zasebno, a na naše veliko veselje, i sami ćete se moći uključiti u programske aktivnosti!

  • Povećali smo broj zaposlenih za gotovo dvostruko

Godina 2021. bila je za Pisalicu godina rasta. Tako smo, između ostalog, u toj godini zaposlili tri mlade osobe, koje danas čine punokrvni Pisalica tim! Sretni smo što se među njima našao i jedan kolega, iako i dalje, pogađate, prevladavaju kolegice 😅.
Pssst! Zapošljavmo i dalje!

  • Nastavili smo uspješne suradnje

Godina iza nas bila je i godina uspješnih suradnji s medijima i raznim institucijama. Nastavili smo uspješnu suradnju s Poduzetnikom i Plavim uredom, na kojima povremeno objavljujemo naše članke. Ostali smo predavači na Institutu za menadžment i Akademiji poslovnih vještina te postali predavači na nekim novim obrazovnim programima, u Plavom uredu, Akademiji za poduzetništvo te Pučkom otvorenom učilištu u Varaždinu.

Dragi suradnici, hvala vam na vašem povjerenju!

  • Prezentirali smo nove usluge

U protekloj godini naše smo usluge nadopunili in-house edukacijama, koje smo već uspješno proveli za klijente Arena centar Zagreb, SOS dječje selo Hrvatska, Salveo, ACT Konto, Humanu Novu Zagreb i mnoge druge.

Osim toga, veću smo pažnju dali vizualnim medijima, pa od ove godine upravo nas možete angažirati i za 3D virtualne šetnje, fotografiranje proizvoda i zaposlenika, kao i za snimanje korporativnih videa.

  • Poduprli smo odlične projekte

Godina je bila izazovna ne samo zbog pandemije, već i zbog zanimljivih, hrabrih projekata naših suradnika i klijenata. Mnoge odlične priče zajedno smo ispričali! Institut za menadžment predstavio je nevjerojatno poticajni program za vrtiće i škole – Poduzetne limače. TinkerLabs je Varaždince i Međimurce STEAM aktivnostima za klince, draga Simona iz Arya Intimates je iskreno ispričala svoju intimnu priču, kako bi pomogla mnogim ženama koje se bore s bolešću, ali prije svega – sa sobom. Ispričali smo i priču već galaktički najpoznatijeg i najboljeg adventa – Zagreb Advent otvorio nam je svoja vrata, kao šećer na kraju godine.

  • Otvorili smo sestrinsku agenciju – BRANDOR

Konačno, u 2021. zaključili smo da je došlo vrijeme da naša Pisalica dobije malu seku, pa smo tako otvorili sestrinsku agenciju – BRANDOR. Ta se agencija bavi isključivo namingom i brendiranjem vaših priča, aktivnostima koje vaše poslovanje mogu (i trebaju) lansirati u svijet.

I prije nego vam kažemo veliko hvala, dopustite nam još jednu stvar. Dopustite da se ispričamo za sve eventualne nesuglasice i razočaranja, ako ih je bilo. Iako se uvijek trudimo biti najbolji i davati najbolje rezultate, nadamo se da razumijete – i mi smo ljudi.

Iskreno se nadamo da smo pogreške uspješno ispravili, vjerujte nam – mnogo smo iz njih i naučili, pa smo sada spremni ići dalje prema vrhu.

Ne sami, uz vas! Jer ljepota suradnje je u sinergiji.

Dragi naši klijenti, suradnici, partneri i prije svega zaposlenici, ne bismo to sve mogli bez vas. Zato, HVALA što ste nam omogućili da rastemo, hvala što ste nam omogućili da rastemo s vama!

Vaše Pisalice 💙

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?