radionica PIŠI PRIČU, PRODANO!

pisi-pricu-prodano

Znaš pisati, ali misliš da možeš bolje?
Shvaćaš da je jedno pisati priče za tiskano izdanje, a nešto sasvim drugo pisati za internet? 
Pišeš blog, ali sadržaj nikako ne dopire do publike?
Nikako da shvatiš tu optimizaciju za tražilice (SEO)?

Onda je ova radionica pisanja za TEBE.

Radionica "PIŠI PRIČU, PRODANO!" namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje pisanje, bez obzira na prethodno iskustvo pisanja. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je novinarima, content writerima, junior copywriterima, community managerima, studentima, piscima te svima onima koji se žele okušati (a onda i nešto prodati) u digitalnim vodama.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI PIŠI PRIČU, PRODANO!, s naglaskom na ONLINE PRODAJU


Na radionici ćeš naučiti kako:

  • napisati kvalitetan naslov
  • stilizirati tekst za internet
  • prilagoditi tekst ciljanoj publici
  • svidjeti se svojim čitateljima
  • prodati usluge ili proizvode koje nudiš
  • GRATIS: dobiti materijale za daljnje samostalno istraživanje
  • BONUS: dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici
  • BONUS: vježbati na svom primjeru teksta!

Tko su voditelji radionice?

Andreja-Rambrot-edukacije
ANDREJA RAMBROT, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

Andreja Rambrot je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.

Ante-Malenica-edukacije
ANTE MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

Završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  - digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Dojmovi s dosadašnjih radionica

quote-left

Jako ugodno i zanimljivo iskustvo, hvala na svemu, a posebno na dobroj volji i trudu. Vidi se da imate iskustva i da znate što radite. Rado bih došla i na druge radionice i cijena mi je prihvatljiva (za razliku od ostalih ponuda na koje sam naišla). Hvala <3

quote-right
quote-left

Bravo! Radionica je opravdala moja očekivanja. Obradili ste široki sadržaj i dobila sam kvalitetne i konkretne dijelove. Mladi ste, stručni i kreativni. Hvala što ste podijelili svoje znanje sa nama.

quote-right
quote-left

Radionica je opravdala moja očekivanja jer sam dobio uvid u stranu marketinga za koju nisam znao. Sve je bilo detaljno i laički objašnjeno. Vidjet ćemo se još. Bravo!

quote-right
,aras-sommer-logo
tehnicko-uciliste-logo
inga-lalic-logo
hepi-hep-logo

Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Radionicu ćemo održati u četvrtak 09.05.2019. od 09:00 do 15:00 sati. Mjesto održavanja radionice je Impact hub Zagreb, Vlaška 70E. Svi materijali za radionicu su osigurani od strane organizatora.


Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.
Redoviti studenti uz predočenje indeksa ostvaruju popust od 30%.

         Cijena radionice je: 699 kn

         Cijena za pravne osobe: 850 kn

00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi

Ne odgovara ti termin ili želiš individualnu edukaciju?
Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas! 

Pametan čovjek nikad neće reći da sve zna (B. Pascal)