Piši priču, prodano!

ONLINE EDUKACIJA

PO PRINCIPU 25-50-25

Voliš pisati, ali ti je jasno da je jedno pisati sebi za dušu, a nešto sasvim drugo je pisati za svoju web stranicu ili web stranicu klijenata? Želiš se baviti pisanjem kreativnih tekstova za web i vapiš za time da te netko uputi u tehnike pisanja? Ili možda već pišeš i objavljuješ tekstove na svom blogu, ali želiš veću čitanost svojih tekstova te, naravno, veću prodaju svojih proizvoda ili usluga?

Mi se pisanjem profesionalno bavimo više od 10 godina, baš kao i edukacijama za različite ciljane skupine. Potaknuti dosadašnjim iskustvom i svim povratnim informacijama koje smo godinama prikupljali, odlučili smo naše edukacije razvijati po novom principu koji smo osmislili, a to je PRINCIP 25-50-25 .

Saznaj u nastavku o čemu se radi i PRIJAVI SE jer ova radionica je ZA TEBE!

pisanje-teksta-web

O radionici:

Radionica “PIŠI PRIČU, PRODANO!” namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje pisanje, bez obzira na prethodno iskustvo pisanja. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici koliko-toliko razumiju teoriju, ali vape za PRAKSOM. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je novinarima, content writerima, junior copywriterima, community managerima, studentima, piscima te svima onima koji se žele okušati (a onda i nešto prodati) u digitalnim vodama.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI PIŠI PRIČU, PRODANO! I POBOLJŠAJ SVOJE ZNANJE IZ KREATIVNOG PISANJA ODMAH.

 

ŠTO JE PRINCIP 25-50-25?

Slušali smo polaznike svih naših edukacija u posljednjih 10 godina i sada smo napokon došli do rješenja koje možemo ponuditi polaznicima naših edukacija, a za koje možemo slobodno reći da smo 100% zadovoljni.

To je princip 25-50-25.
Ovaj princip znači da 25% vremena radimo na teoriji, 50% vremena koju ćeš provesti na radionici radimo praktične zadatke, a preostalih 25% vremena oslobodili smo za konkretna pitanja polaznika radionica (jer pitanja uvijek ima).

U nastavku saznaj kako smo koncipirali radionicu pisanja tekstova za web “Piši priču prodano” po spomenutom principu 25-50-25 i pomoću prijave osiguraj svoje mjesto na radionici već danas.


 1. PRIPREMA POLAZNIKA PRIJE RADIONICE

Priprema prije radionice polaznicima omogućuje da savladaju osnovne pojmove iz područja copywritinga kako bi lakše pratili tijek radionice, a predavačima prethodna priprema polaznika pomaže u kontekstu toga da polaznici na radionicu dođu s više-manje jednakim predznanjem.

Zadatak je pročitati kratak tekst od 10-ak stranica koji predavači šalju polaznicima nekoliko dana prije radionice.

2. TIJEK RADIONICE PO PRINCIPU 25-50-25

S obzirom na dosadašnje 10 godišnje iskustvo u održavanju edukacija prema različitim publikama, došli smo do zaključka da su polaznici najkoncentriraniji prva tri sata edukacije. Zato smo skratili vremenski period edukacije, makli sve pauze iz edukacije (osim jedne od 5 min za obavljanje tjelesnih potreba) te se kroz sadržaj koji na edukaciji nudimo fokusiramo na način rada po principu:
25% teorije + 50% vježbe + 25% vaša pitanja.

PLAN I PROGRAM RADA:

 1. Praktičan rad 1 – Predstavljanje polaznika kroz pisanu formu; osvrt na tekstove
 2. Kratko teorijsko izlaganje o pisanju sadržaja za web potkrijepljeno primjerima iz svakodnevne prakse
  Način rada: predavač izlaže teoriju, polaznici aktivno postavljaju pitanja
 3. Praktični rad 2 – Rad na tekstu
  Način rada: individualan rad, rad u malim skupinama, javna diskusija
  Ciljevi: definiranje ključnih riječi, formule za pisanje kvalitetnih i zanimljivih naslova i podnaslova, struktura teksta, vizualna stilizacija teksta, stil pisanja i emocije, definiranje poziva na akciju, optimizacija teksta za web tražilice, najčešće jezične pogreške
 4. Pitanja polaznika

3. POLA SATA INDIVIDUALNOG SAVJETOVANJA PUTEM E-MAILA

Polaznici na kraju radionice dobivaju domaći uradak koji šalju do dogovorenog datuma na info@pisalica.com. Mi u Pisalici dorađujemo tekst i svakom ponaosob dajemo savjete koje može primijeniti vć danas, kao i dodatnu literaturu za daljnji rad kod kuće.

A NEĆEMO TI OSTATI DUŽNI NITI NEKOLIKO BONUSA 😉

Bonus 1: Potvrda o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Dodatna literatura za istraživanje
NOVO! Bonus 3: Ulazak u VIP grupu podrške

Kvalitetan copywriter je amater koji nikad nije odustao.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brendiranje

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment  i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI S COVID-19 VIRUSOM RADIONICU ĆEMO ODRŽATI ONLINE!

Radionicu ćemo održati u stvarnom vremenu, preko Zoom aplikacije za online edukaciju koju možeš besplatno preuzeti na svoje računalo ili mobitel (detaljne upute dobit ćete nekoliko dana prije održavanja radionice).

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 30.6.2020., od 17:00 do 20:00 sati.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 700 kn

Ne odgovara ti termin ili želiš individualnu edukaciju?

Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas!

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".