Oglašavanje na društvenim mrežama

ONLINE EDUKACIJA

Kada staviš objavu na neku od popularnih društvenih mreža, doseg ti je nevjerojatno slab? Da, možda možeš napisati bolji tekst i možda možeš objaviti bolju fotografiju. Možda. Jer vjerojatno nije do kvalitete objave, već do toga da FB i IG algoritam tvoje objave prikazuju sve manjem broju ljudi da bi se oglašavali. No oglašavanje košta.

Hoćeš li svoje novce uložiti uz povrat investicije ili baciti u vjetar ovisi o tome koliko ćeš uspješno targetirati svoje plaćene reklame. Zato, ako ne znaš što radiš, radije nauči. Čuvaj svoje novce, ne padaju ti s neba!

Oglašavanjem na društvenim mrežama bavimo se od samih početaka društvenih mreža, baš kao i edukacijama za različite ciljane skupine. Potaknuti dosadašnjim iskustvom i svim povratnim informacijama koje smo godinama prikupljali, odlučili smo naše znanje podijeliti u jednoj praktičnoj edukaciji kroz koju ćeš naučiti izraditi nekoliko vrsta oglasa za društvene mreže.

Saznaj u nastavku o čemu se radi i PRIJAVI SE jer ova radionica je ZA TEBE!

radionica-oglasavanje

O radionici:

Objavama educiramo potencijalne kupce

Na ovoj radionici pojasnit ćemo ti zašto boostanje ne daje rezultate i pokazati ti kako možeš jednostavno doći do svojih potencijalnih klijenata, ako znaš dovoljno o njima. Isto tako ćemo ti objasniti princip prodajnog lijevka, jer nisu svi potencijalni kupci jednako spremni kupiti pa ih niti ne možeš ciljati jednakim oglasima. Na kraju ćemo zajedno proći kroz nekoliko vrsta oglasa i pojasniti koja vrsta oglasa će te dovesti do cilja kojem težiš.

Radionica Oglašavanje na društvenim mrežma namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje snalaženje na društvenim mrežama, bez obzira na prethodno iskustvo. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima koji žele naučiti trikove iz branše, voditeljima odjela za marketing, community managerima koji žele nadograditi svoje znanje, novinarima, content writerima te studentima koje ova tematika zanima 

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  I NAUČI KAKO DOĆI DO SVOJIH POTENCIJALNIH KLIJENATA!

Naravno, prije same prijave vjerujemo da želiš saznati kako smo koncipirali radionicu Oglašavanje na društvenim mrežama i vidjeti je li to zaista nešto što bi te moglo zanimati.


1. PRIPREMA POLAZNIKA PRIJE RADIONICE

Priprema prije radionice polaznicima omogućuje da savladaju osnovne pojmove iz područja društvenih mreža i oglašavanja kako bi lakše pratili tijek radionice, a predavačima prethodna priprema polaznika pomaže u kontekstu toga da polaznici na radionicu dođu s više-manje jednakim predznanjem.

Zadatak je pročitati kratak tekst od 10-ak stranica koji predavači šalju polaznicima par dana prije radionice.


2. PLAN RADA TIJEKOM RADIONICE

S obzirom na dosadašnje 10 godišnje iskustvo u održavanju edukacija prema različitim publikama, došli smo do zaključka da su polaznici najkoncentriraniji prva tri sata edukacije. Zato smo skratili vremenski period edukacije, makli sve pauze iz edukacije (osim jedne od 5 min za obavljanje tjelesnih potreba) te se kroz sadržaj koji na edukaciji nudimo fokusirali na iskustveno učenje.

PLAN I PROGRAM RADA:

 1. Predstavljanje polaznika i uvodni dio / 15 min
 2. Teorija: Znaš li kako kupci dolaze do vas? / 20 min
 3. VJEŽBA 1: Izrada Customer journeyja (putovanja kupca) / 20 min
 4. Teorija: Što je A.I.D.A. ili prodajni lijevak? / 20 min
 5. VJEŽBA 2: Smještanje mog sadržaja u prodajni lijevak / 15 min
 6. Teorija: Oglašavanje na društvenim mrežama / 30 min
 7. VJEŽBA 3: Izrada oglasa za Facebook i Instagram / 60 min


3. DODATNI MATERIJALI

Po završetku radionice svi polaznici će na e-mail dobiti dodatni sadržaj za učenje, a koji prati edukaciju:

 • Moj idealni kupac (e-book)
 • Kako kreirati nagradni natječaj (e-book)
 • Izrada kalendara objava (e-book)
 • Video s edukacije
 • PDF prezentaciju s edukacije
A DOBIT ĆEŠ I NEKOLIKO BONUSA 🙂

Bonus 1: Potvrdu o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Mentorstvo nakon edukacije – Nakon edukacije možete nam se javiti na e-mail da bismo vas još malo uputili i dali dodatne savjete za pisanje boljih tekstova za web
Bonus 3 NOVO! : Ulazak u Affiliate Pisalica grupu u kojoj možeš dobiti naše buduće edukacije po nižoj cijeni ili čak zaraditi na našim edukacijama Saznaj više o Affiliate programu


Pokušavate li uvijek biti isti kao drugi, nikad nećete saznati koliko nevjerojatni možete postati.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI S COVID-19 VIRUSOM RADIONICU ĆEMO ODRŽATI ONLINE!

Radionicu ćemo održati u stvarnom vremenu, preko Zoom aplikacije koju možeš besplatno preuzeti na svoje računalo ili mobitel (detaljne upute dobit ćete par dana prije održavanja radionice).

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 12. studenoga 2020., od 17:00 do 20:00 sati

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail andreja@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 750 kn

Nakon klika na gumb, potrebno je sačekati nekoliko sekundi kako bi se pojavila poruka da ste se uspješno prijavili. Sve potrebne informacije o prijavi, kao i načinima plaćanja, stići će na vaš e-mail. U slučaju da poruka nije stigla, svakako provjerite spam poruke. Neki e-mail poslužitelji imaju jake spam filtere pa postoji mogućnost da je poruka koju ste trebali dobiti završila tamo. 

Ne možete se prijaviti?
Kontaktirajte nas na andreja@pisalica.com i rado ćemo vam pomoći!

strelica-pisalica


Želiš sudjelovati u cijelom ciklusu Pisaličinih edukacija i ostvariti dodatni popust?

Upiši svih sedam edukacija i ostvari popust od čak 750 kn!

*Ponuda vrijedi za novi ciklus edukacija veljača-lipanj 2021.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".