Oglašavanje na društvenim mrežama

BLAGDANSKI SPECIJAL

Ove smo godine prisiljeni živjeti novo “normalno”. U trgovinu idemo samo onda kada zaista moramo i pritom nosimo maske da zaštitimo vlastito zdravlje i zdravlje drugih. Novi način življenja za sobom je povukao i neke nove životne navike. Sve češće kupujemo putem interneta, a upravo Hrvatska od svih zemalja članica EU tu prednjači.

Nove navike kupaca iz perspektive trgovca trebale bi izgledati kao odlična prilika! Ako kao trgovac još uvijek niste prisutni online, SADA uskočite u zadnji vagon jer vlak će uskoro proći.

Najbolji kanal za komunikaciju s vašim potencijalnim kupcima na internetu su društvene mreže. Putem facebooka i Instagrama komunikacija je brza i transparentna. No zato je na društvenim mrežama sve veća konkurencija, a od 2020. niti algoritam društvenih mreža trgovcima ne ide u korist. Pojednostavljeno rečeno, trudite se iz petnih žila, ali objave imaju slab doseg i sve manje potencijalnih kupaca ih vidi.

Ova radionica riješit će taj misterij i naučiti vas GDJE i KAKO doći do potencijalnih kupaca i onda kada je gužva na internetu.

radionica-blagdanski-specijal

O radionici:

Objavama educiramo potencijalne kupce

Na ovoj radionici pokazat ćemo vam kako jednostavno doći do svojih potencijalnih kupaca, ako znate dovoljno o njima. Objasnit ćemo vam princip prodajnog lijevka, jer nisu svi potencijalni kupci spremni kupiti u svakom trenutku pa ih niti ne možete ciljati jednakim oglasima. Na kraju ćemo zajedno proći kroz nekoliko vrsta oglasa i pojasniti koja vrsta oglasa će vas dovesti do cilja kojem težite.

Radionica Oglašavanje na društvenim mrežma (BLAGDANSKI SPECIJAL) namijenjena je prije svega web trgovcima, ali i svima onima koji žele poboljšati svoje snalaženje na društvenim mrežama, bez obzira na prethodno iskustvo. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE VAŠEG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (BLAGDANSKI SPECIJAL)  I NAUČI KAKO DOĆI DO SVOJIH POTENCIJALNIH KLIJENATA!

U nastavku saznajte kako smo koncipirali radionicu Oglašavanje na društvenim mrežama.


1. PRIPREMA POLAZNIKA PRIJE RADIONICE

Priprema prije radionice polaznicima omogućuje svladati osnovne pojmove iz područja društvenih mreža i oglašavanja kako bi lakše pratili tijek radionice, a predavačima prethodna priprema polaznika pomaže u kontekstu toga da polaznici na radionicu dođu s više-manje jednakim predznanjem.

Zadatak je pročitati kratak tekst od 10-ak stranica koji predavači šalju polaznicima par dana prije radionice.


2. PLAN RADA TIJEKOM RADIONICE

S obzirom na dosadašnje 10 godišnje iskustvo u održavanju edukacija prema različitim publikama, došli smo do zaključka da su polaznici najkoncentriraniji prva tri sata edukacije. Zato smo skratili vremenski period edukacije, makli sve pauze iz edukacije (osim jedne od 5 min za obavljanje tjelesnih potreba) te se kroz sadržaj koji na edukaciji nudimo fokusirali na iskustveno učenje.

PLAN I PROGRAM RADA:

 1. Predstavljanje polaznika i uvodni dio / 15 min
 2. Teorija: Znate li kako kupci dolaze do vas? / 20 min
 3. VJEŽBA 1: Izrada Customer journeyja (putovanja kupca) / 20 min
 4. Teorija: Što je A.I.D.A. ili prodajni lijevak? / 20 min
 5. VJEŽBA 2: Smještanje mog sadržaja u prodajni lijevak – naglasak na blagdanskim kampanjama/ 15 min
 6. Teorija: Oglašavanje na društvenim mrežama / 30 min
 7. VJEŽBA 3: Izrada oglasa za Facebook i Instagram / 60 min


3. DODATNI MATERIJALI

Po završetku radionice svi polaznici će na e-mail dobiti dodatni sadržaj za učenje, a koji prati edukaciju:

 • Moj idealni kupac (e-book)
 • Kako kreirati nagradni natječaj (e-book)
 • Izrada kalendara objava (e-book)
 • Video s edukacije
 • PDF prezentaciju s edukacije
A DOBIT ĆETE I NEKOLIKO BONUSA 🙂

Bonus 1: Potvrdu o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Mentorstvo nakon edukacije – Nakon edukacije možete nam se javiti na e-mail da bismo vas još malo uputili i dali dodatne savjete za pisanje boljih tekstova za web
Bonus 3 NOVO! : Ulazak u Loyalty Pisalica grupu u kojoj možete dobiti naše buduće edukacije po nižoj cijeni ili čak zaraditi na našim edukacijama Saznajte više o Affiliate programu


Pokušavate li uvijek biti isti kao drugi, nikad nećete saznati koliko nevjerojatni možete postati.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI S COVID-19 VIRUSOM RADIONICU ĆEMO ODRŽATI ONLINE!

Radionicu ćemo održati u stvarnom vremenu, preko Zoom aplikacije koju možeš besplatno preuzeti na svoje računalo ili mobitel (detaljne upute dobit ćete par dana prije održavanja radionice).

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 10. studenoga 2020., od 17:00 do 20:00 sati

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem ovog obrasca ili na mail andreja@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 750 kn
Želiš nižu cijenu edukacije? I to je moguće!

  Nakon klika na gumb, potrebno je sačekati nekoliko sekundi kako bi se pojavila poruka da ste se uspješno prijavili. Sve potrebne informacije o prijavi, kao i načinima plaćanja, stići će na vaš e-mail. U slučaju da poruka nije stigla, svakako provjerite spam poruke. Neki e-mail poslužitelji imaju jake spam filtere pa postoji mogućnost da je poruka koju ste trebali dobiti završila tamo. 

  Ne možete se prijaviti?
  Kontaktirajte nas na andreja@pisalica.com i rado ćemo vam pomoći!

  Kreativna agencija Pisalica daje vam garanciju na svaku radionicu.
  Niste li zadovoljni održanom radionicom, izvršit ćemo 100% povrat uplaćene akontacije.

  garancija-zadovoljstva-pisalica
  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?