Nova radionica: POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET

pokrpaj-web

Nakon dugo muke i nauke, napokon je ispred tebe ta dugo očekivana web stranica. Tebi izgleda sasvim solidno, dapače, ponosiš se njome. No, promet na web stranici nije zadovoljavajući.

Tvoji kupci brzo odlaze s web stranice, ne zadržavaju se na mjestima na kojima bi se trebali, a imaš i problema s upitima koji dolaze rijetko, da ne kažemo jedva dolaze, unatoč tome što redovito plaćaš oglašavanje Facebooku ili Google Adsu. Trebaš, dakle, nešto poduzeti.

Radionica "POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET" namijenjena je svima koji žele poboljšati funkcionalnost svoje web stranice i samim time povećati promet na web stranicu. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je voditeljima marketinških odjela, voditeljima web shopova te zapravo svim vlasnicima web stranica i web shopova koji žele unaprijediti postojeću web stranicu.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET!


Na radionici ćeš naučiti:

 • kako poboljšati korisničko iskustvo na web stranici ili web shopu
 • kako povećati brzinu svoje web stranice
 • kako poboljšati sadržaj da stranica bude zanimljivija tvojim kupcima
 • naučit ćemo kako poboljšati kontakt obrasce
 • objasniti zašto je SSL certifikat danas "must have"
 • naučiti te kako doći do velikog broja newsletter pretplatnika isključivo preko web stranice
 • objasniti zašto je važno instalirati alate za praćenje prometa 
 • ispričati koji sve podaci po HR zakonima trebaju stajati na web stranici / shopu 
 • ... itd, itd, itd 🙂
 • GRATIS: dobiti materijale za daljnje samostalno istraživanje
 • BONUS: dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici

Tko su voditelji radionice?

Andreja-Rambrot-edukacije
ANDREJA RAMBROT, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

Andreja Rambrot je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.

Ante-Malenica-edukacije
ANTE MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

Završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  - digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Dojmovi s dosadašnjih radionica

quote-left

Jako ugodno i zanimljivo iskustvo, hvala na svemu, a posebno na dobroj volji i trudu. Vidi se da imate isustva i da znate što radite. Rado bih došla i na druge radionice i cijena mi je prihvatljiva (za razliku od ostalih ponuda na koje sam naišla).

quote-right
quote-left

Radionica je bila uspješna, nije suhoparna, interaktivna je. Predavači na zanimljiv način približavaju aktivnosti na webu i društvenim mrežama. U svakom slučaju preporučujem.

quote-right
quote-left

Radionica je opravdala moja očekivanja. Temeljito predavanje s puno korisnih savjeta. Hvala puno na puno dragocjenih informacija!

quote-right

Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Radionicu ćemo održati u četvrtak 04. travnja 2019. od 09:00 do 15:00 sati. Mjesto održavanja radionice je Vlaška ulica 70E, 10000 Zagreb. Svi materijali za radionicu su osigurani od strane organizatora.


Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.
Redoviti studenti uz predočenje indeksa ostvaruju popust od 30%.


Cijena radionice je: 699 kn

Cijena za pravne osobe: 850 kn

00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi

Ne odgovara Ti termin ili želiš individualnu edukaciju?
Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas! 

Ne zaboravi, Tvoj uspjeh ovisi samo i jedino o TEBI! 😉