Pokrpaj web, dovedi promet!

Nakon dugo muke i nauke, napokon je ispred tebe ta dugo očekivana web stranica. Tebi izgleda sasvim solidno, dapače, ponosiš se njome. No, promet na web stranici nije zadovoljavajući.

Tvoji kupci brzo odlaze s web stranice, ne zadržavaju se na mjestima na kojima bi se trebali, a imaš i problema s upitima koji dolaze rijetko, da ne kažemo jedva dolaze, unatoč tome što redovito plaćaš oglašavanje Facebooku ili Google Adsu. Trebaš, dakle, nešto poduzeti.

digitalno-oglasavanje

O radionici:

Bolje korisničko iskustvo dovodi do veće prodaje

Radionica “POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET” namijenjena je svima koji žele poboljšati funkcionalnost svoje web stranice i samim time povećati promet na web stranicu. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je voditeljima marketinških odjela, voditeljima web shopova te zapravo svim vlasnicima web stranica i web shopova koji žele unaprijediti postojeću web stranicu.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI POKRPAJ WEB, DOVEDI PROMET!

Na radionici ćeš naučiti:

 • kako poboljšati korisničko iskustvo na web stranici ili web shopu
 • kako povećati brzinu svoje web stranice
 • kako poboljšati sadržaj da stranica bude zanimljivija tvojim kupcima
 • naučit ćemo kako poboljšati kontakt obrasce
 • objasniti zašto je SSL certifikat danas “must have”
 • naučiti te kako doći do velikog broja newsletter pretplatnika isključivo preko web stranice
 • objasniti zašto je važno instalirati alate za praćenje prometa
 • ispričati koji sve podaci po HR zakonima trebaju stajati na web stranici / shopu
 • … itd, itd, itd 🙂
 • GRATIS: dobiti materijale za daljnje samostalno istraživanje
 • BONUS: dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici

Kupci kupuju korist koju proizvod čini za njih.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Novu radionicu o optimizaciji konverzija na web stranici održat ćemo 26. ožujka 2020. od 9:00 do 15:00 sati.
Mjesto održavanja radionice je BIZkoshnica, Ilica 71 (preko puta Britanca). Svi materijali za radionicu su osigurani od strane organizatora.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen. Studenti uz predočenje indeksa ostvaruju popust od 30%.

Cijena radionice: 1.000 kn

Ne odgovara ti termin ili želiš individualnu edukaciju?

Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas!

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".