Kako biti uspješan na Instagramu?

ONLINE EDUKACIJA

Možda ti zvuči nevjerojatno da neke osobe na Instagramu imaju po 200.000 pratitelja i s razlogom se pitaš u čemu je “kvaka”. Postoji li uopće ta neka magična formula i ako saznaš za nju, hoćeš li i ti preko noći postati slavan/slavna i magično povećati prodaju svojih proizvoda ili usluga?

Što uopće znači kvalitetno voditi Instagram profil, koliko često je i kada potrebno objavljivati, zašto je Story preuzeo glavnu ulogu, a News feed postao tek izlog u Instagram carstvo? Sve ovo i još puno, zaista puno više od toga, saznat ćeš na novoj radionici koju za tebe organizira Pisalica.

Društvenim mrežama profesionalno se bavimo 10-ak godina, baš kao i edukacijama za različite ciljane skupine. Potaknuti dosadašnjim iskustvom i svim povratnim informacijama koje smo godinama prikupljali, odlučili smo u našim novim edukacijama fokus staviti na iskustveno učenje i vaš rad na vašim primjerima.

Saznaj u nastavku o čemu se radi i PRIJAVI SE jer ova radionica je ZA TEBE!

instagram-radionica

O radionici:

Radionica “KAKO BITI USPJEŠAN NA INSTAGRAMU?” namijenjena je svima onima koji napokon žele shvatiti kako funkcionira Instagram algoritam i naučiti kako doći do prvih 1.000, a zatim i 10.000 followersa na Instagramu. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici koliko-toliko razumiju teoriju, ali vape za PRAKSOM. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je novinarima, community managerima, studentima, budućim influencerima te svima onima koji se žele okušati (a onda i nešto prodati) na Instagramu.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI KAKO BITI USPJEŠAN NA INSTAGRAMU I POBOLJŠAJ SVOJE ZNANJE O TRENUTNO NAJZANIMLJIVIJOJ DRUŠTVENOJ MREŽI VEĆ DANAS!

Naravno, prije same prijave vjerujemo da želiš saznati kako smo koncipirali radionicu “Kako biti uspješan na Instagramu?” i vidjeti je li to zaista nešto što bi te moglo zanimati.


 1. PRIPREMA POLAZNIKA PRIJE RADIONICE

Priprema prije radionice polaznicima omogućuje svladavanje osnovnih pojmova iz područja društvenih mreža kako bi lakše pratili tijek radionice, a predavačima prethodna priprema polaznika pomaže u kontekstu toga da polaznici na radionicu dođu s više-manje jednakim predznanjem.

Zadatak je pročitati kratak tekst od 10-ak stranica o Instagram društvenoj mreži, koji predavači šalju polaznicima par dana prije radionice.

2. PLAN RADA TIJEKOM RADIONICE

S obzirom na dosadašnje 10 godišnje iskustvo u održavanju edukacija prema različitim publikama, došli smo do zaključka da su polaznici najkoncentriraniji prva tri sata edukacije. Zato smo skratili vremenski period edukacije, makli sve pauze iz edukacije (osim jedne od 5 min za obavljanje tjelesnih potreba) te se kroz sadržaj koji na edukaciji nudimo fokusirali na iskustveno učenje.

PLAN I PROGRAM RADA:

 1. Predstavljanje i uvod / 15 min
 2. Teorija: 10 područja Instagrama koja moraš svladati / 120 min
  U teorijskom dijelu edukacije osvijestit ćeš tko si ti / tvoje poduzeće na Instagramu i akko se predstaviti svojoj ciljanoj publici, naučit ćeš kreirati svoj vizualni identitet i strategiju sadržaja koji ćeš objavljivati, objasnit ćemo ti kako funkcionira News feed, a kako Story, a pozabavit ćemo se i IGTV-om, promocijom i analitikama uz koje ćeš doći do većeg broja svojih pratitelja.
 3. VJEŽBA 1: Izrada atraktivne biografije s kojom ćeš privući kupce / 15 min
 4. VJEŽBA 2: Izrada hashtag strategije / 15 min
 5. VJEŽBA 3: Instagram analitika / 15 min

3. DODATNI MATERIJALI

Po završetku radionice svi polaznici će na e-mail dobiti dodatni sadržaj za učenje, a koji prati edukaciju:

 • Moj idealni kupac (e-book)
 • Kako kreirati nagradni natječaj (e-book)
 • Izrada kalendara objava za IG (e-book)
 • Video s edukacije
 • PDF prezentaciju s edukacije

A DOBIT ĆEŠ I NEKOLIKO BONUSA 🙂

Bonus 1: Potvrda o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Mentorstvo nakon edukacije – Nakon edukacije možete nam se javiti na e-mail da bismo vas još malo uputili i dali dodatne savjete za pisanje boljih tekstova za web
Bonus 3 NOVO! : Ulazak u Affiliate Pisalica grupu u kojoj možeš dobiti naše buduće edukacije po nižoj cijeni ili čak zaraditi na našim edukacijama Saznaj više o Affiliate programu

Na Instagramu je dnevno aktivno 500 milijuna korisnika – iskoristi to za rast svog poslovanja!

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brendiranje

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije (web stranice, društvene mreže) i brendiranje. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala (Časopis Poduzetnik, Poslovni savjetnik, Women in Adria). Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment  i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI S COVID-19 VIRUSOM RADIONICU ĆEMO ODRŽATI ONLINE!

Radionicu ćemo održati u stvarnom vremenu, preko Zoom aplikacije za online edukaciju koju možeš besplatno preuzeti na svoje računalo ili mobitel (detaljne upute dobit ćete nekoliko dana prije održavanja radionice).

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 22.10.2020., od 17:00 do 20:00 sati.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail andreja@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 750 kn

  Nakon klika na gumb, potrebno je sačekati nekoliko sekundi kako bi se pojavila poruka da ste se uspješno prijavili. Sve potrebne informacije o prijavi, kao i načinima plaćanja, stići će na vaš e-mail. U slučaju da poruka nije stigla, svakako provjerite spam poruke. Neki e-mail poslužitelji imaju jake spam filtere pa postoji mogućnost da je poruka koju ste trebali dobiti završila tamo. 

  Ne možete se prijaviti?
  Kontaktirajte nas na andreja@pisalica.com i rado ćemo vam pomoći!

  strelica-pisalica


  Želiš sudjelovati u cijelom ciklusu Pisaličinih edukacija i ostvariti dodatni popust?

  Upiši svih sedam edukacija i ostvari popust od čak 750 kn!

  *Ponuda vrijedi za novi ciklus edukacija veljača-lipanj 2021.

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?