Strategija nastupa na društvenim mrežama

ONLINE EDUKACIJA

Imaš svoju firmu i svakodnevno vodiš borbe s time što i kada objaviti na društvenim mrežama? Iskreno, mnogi poduzetnici u istoj su “kaši” kao i ti. Kako komuniciramo svakodnevno s poduzetnicima, često nam se žale da im društvene mreže oduzimaju puno vremena, a onda im nažalost ostane manje vremena da se bave zadacima u kojima su najbolji.

Osim toga, ako nemaš dovoljno znanja o postavljanju ciljeva koje želiš ostvariti na društvenim mrežama, ne znaš pisati tekst iznad objave koji osvaja ili izraditi prigodan vizual u samo nekoliko minuta, uz svu energiju koju ulažeš nećeš niti postići željene rezultate. Zato uskačemo mi s edukacijom na kojoj možeš sve svladati u samo tri sata!

Vođenjem profila na društvenim mrežama bavimo se od samih početaka društvenih mreža, baš kao i edukacijama za različite ciljane skupine. Potaknuti dosadašnjim iskustvom i svim povratnim informacijama koje smo godinama prikupljali, odlučili smo naše znanje podijeliti u jednoj praktičnoj edukaciji kroz koju ćeš naučiti izrađivati vizuale i tekst iznad objava.

Saznaj u nastavku o čemu se radi i PRIJAVI SE jer ova radionica je ZA TEBE!

drustvene-mreze-strategija

O radionici:

Objavama educiramo potencijalne kupce

Na ovoj radionici shvatit ćeš da prisutnost na svim društvenim mrežama crpi tvoju energiju, a također uglavnom ne donosi rezultate. Zato ćemo ti objasniti koje su društvene mreže za tebe, a zatim ti pokazati kako izraditi kalendar objava i sve objave za narednih 30 dana – za samo jedan dan! Da, to je moguće, ali trebaš ovladati s nekoliko (besplatnih) aplikacija i naučiti još nekoliko trikova iz prakse.

Radionica o strategiji nastupa na društvenim mrežma namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje snalaženje na društvenim mrežama, bez obzira na prethodno iskustvo. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima koji žele naučiti trikove iz branše, voditeljima odjela za marketing, community managerima koji žele nadograditi svoje znanje, novinarima, content writerima te studentima koje ova tematika zanima 

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI O STRATEGIJI NASTUPA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  I POBOLJŠAJ SVOJE ZNANJE O IZRADI KVALITETNIH OBJAVA ODMAH!

Naravno, prije same prijave vjerujemo da želiš saznati kako smo koncipirali radionicu Strategije nastupa na društvenim mrežama i vidjeti je li to zaista nešto što bi te moglo zanimati.


1. PRIPREMA POLAZNIKA PRIJE RADIONICE

Priprema prije radionice polaznicima omogućuje da savladaju osnovne pojmove iz područja društvenih mreža i oglašavanja kako bi lakše pratili tijek radionice, a predavačima prethodna priprema polaznika pomaže u kontekstu toga da polaznici na radionicu dođu s više-manje jednakim predznanjem.

Zadatak je pročitati kratak tekst od 10-ak stranica koji predavači šalju polaznicima par dana prije radionice.


2. PLAN RADA TIJEKOM RADIONICE

S obzirom na dosadašnje 10 godišnje iskustvo u održavanju edukacija prema različitim publikama, došli smo do zaključka da su polaznici najkoncentriraniji prva tri sata edukacije. Zato smo skratili vremenski period edukacije, makli sve pauze iz edukacije (osim jedne od 5 min za obavljanje tjelesnih potreba) te se kroz sadržaj koji na edukaciji nudimo fokusirali na iskustveno učenje.

PLAN I PROGRAM RADA:

 1. Predstavljanje polaznika i uvodni dio / 15 min
 2. VJEŽBA 1: Moji poslovni ciljevi u narednih 12 mjeseci / 30 min
  U kratkoj i jednostavnoj vježbi nauči postaviti ciljeve, jer ne želiš lutati na tržištu kao guska kroz maglu, zar ne?
 3. Teoretski dio – 10 savjeta za kvalitetan copy (tekst) objave na društvenim mrežama / 60 min
  U teoretskom dijelu edukacije razmotrit ćemo tvoju ciljanu skupinu kojoj se obraćaš, pronaći adekvatan ton kojim ćeš komunicirati prema svojim klijentima i naučiti te kako napisati sadržaj objave koji će tvoji potencijalni kupci htjeti pročitati do kraja, a zatim na sadržaj i reagirati.
 4. VJEŽBA 2: Kreiranje vizualnog identiteta profila / 45 min
  Da bi kupci znali da je objava koju vide objava s tvog profila, potrebno je objave vizualno uskladiti. Naučit ćemo te kako napraviti nekoliko odličnih špranci u besplatnom alatu Canvi, čak ako nemaš baš nikakvo znanje o dizajnu.
 5. VJEŽBA 3: Izrada kalendara objava / 30 min
  Nakon što smo ti dali znanje o tome kako izraditi kvalitetne objave, pokazat ćemo ti na konkretnom primjeru na koji način mi kreiramo kalendare objava za naše klijente i za naše profile, a da pritom uzmemo u obzir sve vaše poslovne ciljeve koji su vam važni.


3. DODATNI MATERIJALI

Po završetku radionice svi polaznici će na e-mail dobiti dodatni sadržaj za učenje, a koji prati edukaciju:

 • Moj idealni kupac (e-book)
 • Kako kreirati nagradni natječaj (e-book)
 • Izrada kalendara objava za društvene mreže (e-book)
 • Video s edukacije
 • PDF prezentacija s edukacije
A DOBIT ĆEŠ I NEKOLIKO BONUSA 🙂

Bonus 1: Potvrda o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Mentorstvo nakon edukacije – Nakon edukacije možete nam se javiti na e-mail da bismo vas još malo uputili i dali dodatne savjete za pisanje boljih tekstova za web
Bonus 3 NOVO! : Ulazak u Affiliate Pisalica grupu u kojoj možeš dobiti naše buduće edukacije po nižoj cijeni ili čak zaraditi na našim edukacijama Saznaj više o Affiliate programu


Pokušavate li uvijek biti isti kao drugi, nikad nećete saznati koliko nevjerojatni možete postati.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI S COVID-19 VIRUSOM RADIONICU ĆEMO ODRŽATI ONLINE!

Radionicu ćemo održati u stvarnom vremenu, preko Zoom aplikacije koju možeš besplatno preuzeti na svoje računalo ili mobitel (detaljne upute dobit ćete par dana prije održavanja radionice).

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 8. listopada 2020., od 17:00 do 20:00 sati

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail andreja@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 750 kn

  Nakon klika na gumb, potrebno je sačekati nekoliko sekundi kako bi se pojavila poruka da ste se uspješno prijavili. Sve potrebne informacije o prijavi, kao i načinima plaćanja, stići će na vaš e-mail. U slučaju da poruka nije stigla, svakako provjerite spam poruke. Neki e-mail poslužitelji imaju jake spam filtere pa postoji mogućnost da je poruka koju ste trebali dobiti završila tamo. 

  Ne možete se prijaviti?
  Kontaktirajte nas na andreja@pisalica.com i rado ćemo vam pomoći!

  strelica-pisalica


  Želiš sudjelovati u cijelom ciklusu Pisaličinih edukacija i ostvariti dodatni popust?

  Upiši svih sedam Pisaličinih edukacija i ostvari popust od čak 750 kn!

  *Ponuda vrijedi za novi ciklus edukacija veljača-lipanj 2021.

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?