Nova radionica: KUNA ZA LAJK ILI HAJP

drustvene-mreze

Svi su nešto sretni jer su za kunu dobili like ili napravili ogroman hype, a tebi nije jasno o čemu to točno govore?

Znamo, znamo, želiš da i tvoj biznis iskače iz pašteta, pardon, društvenih mreža.
I znamo da se pitaš kako to ostvariti. Srećom za tebe, mi ISPUNJAVAMO baš tu želju.

Učimo te kako dobiti like, share, retweet, reach i ostale čudne pojmove s kojima se mukom mučiš ovih dana. Teme kojima se bavimo na radionici su: kojim društvenim mrežama se isplati baviti, je li važno prikupljanje likeova, koliko je potrebno uložiti za vidljivost, kako se oglašavati na Facebooku, dajemo ti trikove za bolji Instagram profil i dr. 

Radionica "KUNA ZA LAJK ILI HAJP!" namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje snalaženje na društvenim mrežama, bez obzira na prethodno iskustvo. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je community managerima koji žele nadograditi svoje znanje, novinarima, content writerima, studentima, malim i srednjim poduzetnicima koji žele naučiti trikove iz branše, voditeljima odjela za marketing i svima ostalima koje ova tematika zanima 

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI KUNA ZA LAJK ILI HAJP!


Na radionici ćeš naučiti:

  • koje društvene mreže izabrati za svoje poslovanje
  • kako komunicirati sa svojom publikom
  • kako napraviti kalendar objava na društvenim mrežama
  • kako se promovirati na INSTAGRAMU i prikupiti stvarne pratitelje
  • kako izraditi FACEBOOK oglašavačku kampanju
  • GRATIS: dobiti materijale za daljnje samostalno istraživanje
  • BONUS: dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici

Tko su voditelji radionice?

Andreja-Rambrot-edukacije
ANDREJA RAMBROT, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

Andreja Rambrot je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.

Ante-Malenica-edukacije
ANTE MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

Završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  - digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Dojmovi s dosadašnjih radionica

quote-left

Jako ugodno i zanimljivo iskustvo, hvala na svemu, a posebno na dobroj volji i trudu. Vidi se da imate isustva i da znate što radite. Rado bih došla i na druge radionice i cijena mi je prihvatljiva (za razliku od ostalih ponuda na koje sam naišla).

quote-right
quote-left

Radionica je bila uspješna, nije suhoparna, interaktivna je. Predavači na zanimljiv način približavaju aktivnosti na webiu i društvenim mrežama. U svakom slučaju preporučujem.

quote-right
quote-left

Radionica je opravdala moja očekivanja. Temeljito predavanje s puno korisnih savjeta. Hvala puno na puno dragocjenih informacija!

quote-right
tehnicko-uciliste-logo
inga-lalic-logo
hepi-hep-logo
,aras-sommer-logo

Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Radionicu ćemo održati u četvrtak 30. svibnja 2019. od 09:00 do 15:00 sati. Mjesto održavanja radionice je Vlaška ulica 70E, 10000 Zagreb. Svi materijali za radionicu su osigurani od strane organizatora.


Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.
Redoviti studenti uz predočenje indeksa ostvaruju popust od 30%.

Cijena radionice je: 699 kn

Cijena za pravne osobe: 850 kn

00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi

Ne odgovara Ti termin ili želiš individualnu edukaciju?
Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas! 

Ne zaboravi, Tvoj uspjeh ovisi samo i jedino o TEBI! 😉