Kuna za lajk ili hajp?

Svi su nešto sretni jer su za kunu dobili lajk ili napravili ogroman hajp, a tebi nije jasno o čemu to točno govore?

Znamo, znamo, želiš da i tvoj biznis iskače iz pašteta, pardon, društvenih mreža. I znamo da se pitaš kako to ostvariti. Srećom za tebe, mi ISPUNJAVAMO baš tu želju.

drustvene-mreze

O radionici:

Objavama educiramo potencijalne kupce

Učimo te kako dobiti like, share, retweet, reach i ostale čudne pojmove s kojima se mukom mučiš ovih dana. Teme kojima se bavimo na radionici su: kojim društvenim mrežama se isplati baviti, je li važno prikupljanje likeova, koliko je potrebno uložiti za vidljivost, kako se oglašavati na Facebooku, dajemo ti trikove za bolji Instagram profil, odgovaramo ti u koje je vrijeme najbolje objaviti sadržaj te ti dajemo ideje za sadržaj koji ćeš ubuduće kreirati na profilima društvenih mreža.

Radionica “KUNA ZA LAJK ILI HAJP!” namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje snalaženje na društvenim mrežama, bez obzira na prethodno iskustvo. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici razumiju teoriju, ali se pogube kada na red dođe PRAKSA. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA VAŠIM KONKRETNIM PRIMJERIMA iz svakodnevnog poslovanja te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je community managerima koji žele nadograditi svoje znanje, novinarima, content writerima, studentima, malim i srednjim poduzetnicima koji žele naučiti trikove iz branše, voditeljima odjela za marketing i svima ostalima koje ova tematika zanima 

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI KUNA ZA LAJK ILI HAJP!

Na radionici ćeš naučiti:

  • koje društvene mreže izabrati za svoje poslovanje
  • kako komunicirati sa svojom publikom
  • kako napraviti kalendar objava na društvenim mrežama
  • gdje crpiti ideje za svoje buduće objave
  • kako se promovirati na Instagramu i prikupiti stvarne pratitelje
  • na što trebaš obratiti pažnju pri izradu Facebook/Instagram oglašavačke kampanje
  • što su TikTok i SnapChat
  • GRATIS: dobiti materijale za daljnje samostalno istraživanje
  • BONUS: dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici


Pokušavate li uvijek biti isti kao drugi, nikad nećete saznati koliko nevjerojatni možete postati.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Novu radionicu o društvenim mrežama održat ćemo 20. veljače 2020. od 9:00 do 15:00 sati. Mjesto održavanja radionice je BIZkoshnica, Ilica 71 (preko puta Britanca). Svi materijali za radionicu su osigurani od strane organizatora.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen. Studenti uz predočenje indeksa ostvaruju popust od 30%.

Cijena radionice: 1.000 kn

Ne odgovara ti termin ili želiš individualnu edukaciju?

Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas!

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".