Razvoj prototipa proizvoda i/ili usluge

PO DESIGN THINKING METODI

Želite razviti ili doraditi proizvod i/ili uslugu? Smatrate da na tržištu možete postići više? U tom vas slučaju pozivamo na radionicu razvoja prototipa proizvoda i/ili usluga po Design thinking metodi.

Saznajte u nastavku o čemu se radi i PRIJAVITE SE jer ova radionica je ZA VAS!

drustvene-mreze

O radionici:

Razvijte novi proizvod ili uslugu s kojom ćete uspjeti na tržištu

Iako je većina nas uvjerena da smo proizvod ili uslugu razvili do savršenstva, često nam tržište sugerira da je drugačije. Pogreška koju organizacije najčešće rade prilikom kreiranja proizvoda ili usluge je ta što polaze od svojih potreba i problema, a ne od potreba potencijalnih kupaca. Pritom organizacija najčešće na tržište plasira uslugu ili proizvod kakve već ima konkurencija. A znamo svi koliko se teško istaknuti u gomili konkurencije, gdje svi nudimo isto ili slično i može se uglavnom konkurirati isključivo spuštanjem cijena!

Ako vam spuštanje cijena nije opcija, radionica “RAZVOJ PROTOTIPA PROIZVODA I/ILI USLUGE” je za vas. Radionicu smo namijenili zapravo svima vama koji ste tek u fazi razvoja svog poslovanja ili možda već poslujete nekoliko godina na tržištu, ali biste voljeli da to poslovanje bude uspješnije. Radionicu smo koncipirali tako da je može pratiti svatko, bez obzira na prethodno iskustvo. Baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE VAŠEG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

➡ Ova radionica namijenjena je poduzetnicima početnicima koji tek razvijaju svoje proizvode i usluge ili su ih već razvili ali ih žele doraditi, kao i poduzetnicima koji su na tržištu već više godina, no trenutno nisu najsretniji svojim poslovanjem

PRIDRUŽITE NAM SE NA RADIONICI RAZVOJ PROTOTIPA PROIZVODA I/ILI USLUGE I POBOLJŠAJTE SVOJE ZNANJE O RAZVOJU PROIZVODA I USLUGA!


RADIONICA JE KONCIPIRANA PO DESIGN THINKING METODI

Iako većina nas pojam „dizajn“ veže uz estetiku pa tako pričamo o dizajnu proizvoda ili o dizajnu interijera, zadnjih nekoliko godina sve češće se pojam „dizajn“ koristi i u kontekstu razvoja proizvoda i/ili usluge, odnosno u kontekstu inovacija vezanih za poslovanje kroz, pogađate, Design thinking metodu.

Zanimljivo je da Design thinking metodu podjednako koriste poznate svjetske organizacije, brojni start-upovi, ali i javni sektor. Svi oni vide korist u ovoj metodi.

Vjerujemo da se sada pitate, po čemu je Design thinking metoda toliko super? Odgovora je nekoliko.

(1) Kroz Design thinking metodu problemu se pristupa poput dizajnera, dakle iz različitih perspektiva i kutova dolazimo do rješenja koje nam vjerojatno ne bi palo na pamet da smo slijedili tijek razmišljanja koji koristimo inače.

(2) Također, do ideja se kroz DT dolazi na brzi način, nakon čega se radi prototip koji se testira na tržištu. Ako je prototip dobro usvojen, dorađuje se do konačnog proizvoda. Ako je tržište loše reagiralo na prototip, dorađujemo ga toliko dugo dokle ga tržište ne prihvati ili ga odbacujemo.

(2) Konačna vrijednost DT metode je ta da će vam ona uštedjeti dragocjeno vrijeme za razvoj proizvoda/usluge, ali i velike količine novaca ako su u pitanju veliki i ozbiljni projekti. To je još jedan razlog zašto o njoj posljednjih nekoliko godina svi naveliko pričaju.

Design thinking metoda sastoji se od pet faza i svih pet faza proći ćemo na našoj radionici.


PLAN I PROGRAM RADA

 1. Predstavljanje polaznika i plana rada
 2. Što je Design thinking metoda i kako vama može pomoći u poslovanju
 3. 5 faza Design thinking metode
  (na vašem konkretnom primjeru proizvoda ili usluge proći ćete kroz svih pet faza)
 4. Upoznavanje s ostalim metodama i alatima: Buyer persona, Empathy map, Brainstorming i sl.
SUDJELOVANJEM NA RADIONICI OSTVARIT ĆETE I NEKOLIKO BONUSA
Bonus 1: Potvrda o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Dodatna literatura za istraživanje
NOVO! Bonus 3: Ulazak u VIP grupu podrške


Inovacije su ono što ljude dijeli na vođe i sljedbenike.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Radionicu o razvoju novih proizvoda i usluga po metodi Design thinkinga bili smo primoreni  odgoditi zbog COVID-19 virusa. Planirani termin održavanja radionice je rujan 2020., a o detaljima ćemo vas obavijestiti pravovremeno.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete već danas, putem ovog obrasca ili na mail info@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 1.500 kn

  Ne odgovara ti termin ili želiš individualnu edukaciju?

  Javi nam se na info@pisalica.com i dogovori termin za individualno učenje i savjetovanje već danas!

  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?