Brendiraj se – istakni se!

ONLINE EDUKACIJA

Danas je važno biti vidljiv. Ne kaže se džabe, ako nije na internetu, nije se dogodilo. No svjesni smo toga da se neki poduzetnici ne znaju brendirati. Ili, recimo, ne možete odlučiti biste li brendirali sebe ili radije svoje poduzeće – ili možda oboje? A što je s brendiranjem gradova, raznih turističkih atrakcija i što je s brendiranje proizvoda/usluga? Ako vam sve ovo zvuči kao špansko selo, a rado biste bili vidljivi i pokupili plodove kvalitetnog brendiranja, prijavite se na ovu edukaciju.

Mi se brendiranjem profesionalno bavimo više od 10 godina, baš kao i edukacijama za različite ciljane skupine. Potaknuti dosadašnjim iskustvom i svim povratnim informacijama koje smo godinama prikupljali, odlučili smo u našim novim edukacijama fokus staviti na iskustveno učenje i vaš rad na vašim primjerima.

Saznaj u nastavku o čemu se radi i PRIJAVI SE jer ova radionica je ZA TEBE!

radionica-brendiranje

O radionici:

Radionica “BRENDIRAJ SE – ISTAKNI SE!” namijenjena je svima koji žele postati vidljiviji na internetu, sa ciljem da svoju vidljivost iskoriste za dizanje poslovnih rezultata. Radionicu smo koncipirali tako da baš svatko tko u njoj sudjeluje može kući ponijeti dio novo stečenog znanja. Odnosno, VIŠE TVOG TRUDA I ZALAGANJA NA RADIONICI = VIŠE UPIJENOG ZNANJA.

Naime, iskustvo na dosadašnjim radionicama pokazalo nam je da polaznici koliko-toliko razumiju teoriju, ali vape za PRAKSOM. Zato smo radionicu koncipirali kao otvorenu i vrlo specifičnu, što znači da zajedno RADIMO NA KONKRETNIM (tvojim) PRIMJERIMA te ti omogućujemo da u bilo kojem trenutku zajedničkog druženja postaviš pitanje koje želiš. Glupih pitanja nema! 😊

➡ Ova radionica namijenjena je prije svega malim i srednjim poduzetnicima koji žele na tržištu šro bolje predstaviti svoje proizvode i usluge, ali je isto tako namijenjena i freelancerima, influencerima te svima ostalima koji smatraju da bi im vidljivost u javnosti mogla pomoći za njihovo bolje poslovanje.

PRIDRUŽI NAM SE NA RADIONICI BRENDIRAJ SE – ISTAKNI SE! I POBOLJŠAJ SVOJE ZNANJE IZ BRENDIRANJA ODMAH.

 

Naravno, prije same prijave vjerujemo da želiš saznati kako smo koncipirali radionicu o brendiranju “Brendiraj se – istakni se!” i vidjeti je li to zaista nešto što bi te moglo zanimati.


 1. PRIPREMA POLAZNIKA PRIJE RADIONICE

Priprema prije radionice polaznicima omogućuje svladavanje osnovnih pojmova iz područja brendiranja kako bi lakše pratili tijek radionice, a predavačima prethodna priprema polaznika pomaže u kontekstu toga da polaznici na radionicu dođu s više-manje jednakim predznanjem.

Zadatak je pročitati kratak tekst od 10-ak stranica koji predavači šalju polaznicima par dana prije radionice.

2. PLAN RADA TIJEKOM RADIONICE

S obzirom na dosadašnje 10 godišnje iskustvo u održavanju edukacija prema različitim publikama, došli smo do zaključka da su polaznici najkoncentriraniji prva tri sata edukacije. Zato smo skratili vremenski period edukacije, makli sve pauze iz edukacije (osim jedne od 5 min za obavljanje tjelesnih potreba) te se kroz sadržaj koji na edukaciji nudimo fokusirali na iskustveno učenje.

PLAN I PROGRAM RADA:

 1. Predstavljanje polaznika i uvodni dio / 15 min
 2. Teorija: Benefiti brendiranja / 15 min
 3. Teorija: Vrste brendiranja / 30 min
 4. VJEŽBA 1: Tko sam ja danas i tko želim biti za godinu dana? / 15 min
 5. VJEŽBA 2: Postavljanje ciljeva – Koje teme su mi važne / 15 min
 6. Teorija: Tko je moja ciljana skupina / 15 min
 7. Teorija: Odabir platformi za brendiranje / 30 min
 8. Teorija: Kako dogovoriti suradnje s drugima / 15 min
 9. VJEŽBA 3: Kreiranje sadržaja i akcijski plan za prvo tromjesečje / 30 min

3. DODATNI MATERIJALI

Po završetku radionice svi polaznici će na e-mail dobiti dodatni sadržaj za učenje, a koji prati edukaciju:

 • Moj idealni kupac (e-book)
 • Izrada kalendara objava za IG (e-book)
 • Izrada kalendara objava za FB (e-book)
 • Video s edukacije
 • PDF prezentaciju s edukacije

A DOBIT ĆEŠ I NEKOLIKO BONUSA 🙂

Bonus 1: Potvrdu o sudjelovanju na edukaciji
Bonus 2: Mentorstvo nakon edukacije – Nakon edukacije možete nam se javiti na e-mail da bismo vas još malo uputili i dali dodatne savjete za bolje predstavljanje javnostima
Bonus 3 NOVO! : Ulazak u Affiliate Pisalica grupu u kojoj možeš dobiti naše buduće edukacije po nižoj cijeni ili čak zaraditi na našim edukacijama Saznaj više o Affiliate programu

Naš brend je naša reputacija koju imamo u društvu.

Tko su voditelji radionice?


ANDREJA RAMBROT MALENICA, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brendiranje

pisalica-andreja

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment  i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


ANTE RAMBROT MALENICA, Specijalist za digitalno oglašavanje i prodaju

pisalica-ante

Ante Rambrot Malenica završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu – po struci dakle IT-evac. Voli „sve digitalno“  – digitalno oglašavanje, optimizaciju i dorade web stranica / aplikacija u svrhu ostvarivanje što većeg broja konverzija (čitaj: konkretni upiti) te čitanje krvne slike weba kroz Analytics. Ante voli i brojke, Excel funkcije i onaj osjećaj kada nakon brojnih dorada i testiranja sve statistike pozelene, a klijent cvijeta od sreće zbog brojnih upita.

Iza sebe ima dosta spisateljskih projekata (poglavito IT i gaming industrija koje su od malena bile njegova ljubav), nekoliko godina iskustva na području izrade kompleksnih web stranica i web trgovina (na poziciji content i project managera) te iskustvo vođenja svega digitalnog u okviru jedne veće zagrebačke poliklinike. Bilo je još nekih dobrih stvari, no da ne duljimo, sve se može pronaći na profilima njegovih društvenih mreža. Ante je također stalni predavač na Institutu za menadžment u Zagrebu.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI S COVID-19 VIRUSOM RADIONICU ĆEMO ODRŽATI ONLINE!

Radionicu ćemo održati u stvarnom vremenu, preko Zoom aplikacije koju možeš besplatno preuzeti na svoje računalo ili mobitel (detaljne upute dobit ćete nekoliko dana prije održavanja radionice).

DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 19. siječnja 2021., od 17:00 do 20:00 sati.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš putem ovog obrasca ili na mail andreja@pisalica.com. Podaci o plaćanju stižu na e-mail nakon prijave. Prijava je važeća isključivo po vidljivoj uplati na računu. Zbog kvalitete radionice, broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice: 750 kn (100 €)

  Nakon klika na gumb, potrebno je sačekati nekoliko sekundi kako bi se pojavila poruka da ste se uspješno prijavili. Sve potrebne informacije o prijavi, kao i načinima plaćanja, stići će na vaš e-mail. U slučaju da poruka nije stigla, svakako provjerite spam poruke. Neki e-mail poslužitelji imaju jake spam filtere pa postoji mogućnost da je poruka koju ste trebali dobiti završila tamo. 

  Ne možete se prijaviti?
  Kontaktirajte nas na andreja@pisalica.com i rado ćemo vam pomoći!

  Želiš sudjelovati u cijelom ciklusu Pisaličinih edukacija i ostvariti dodatni popust?

  Upiši svih sedam edukacija i ostvari popust od čak 750 kn!

  *Ponuda vrijedi za novi ciklus edukacija veljača-lipanj 2021.

  garancija-zadovoljstva-pisalica
  Postavke privatnosti

  Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
  Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
  Naša baka je ispekla najfinije kolačiće kako bi svi imali odlično iskustvo na našoj stranici. Neće prikupiti tvoje osobne podatke, bitno joj je samo da su svi sretni i nahranjeni. Prihvaćaš?