Važnost brendinga
za proboj tvrtke na domaćem tržištu

Na seminaru «Važnost brendinga za proboj tvrtke na tržištu» dotaknut ćemo se svih važnih pitanja koja ste si vjerojatno postavili nakon što ste otvorili tvrtku ili kada ste odlučili napraviti re-brending tvrtke kako biste odgovorili na potrebe novina koje su se javile na tržištu.

pisanje-teksta-web

O radionici:

Opis seminara

Na edukaciji ćemo se osim osnovnih pojmova dotaknuti određivanja ciljanih skupina te izrade vaših buyer persona (idealnih kupaca). Naučit ćemo kako u jednostavnom i besplatnom alatu kreirati kvalitetne vizuale te vas upoznati s nekoliko korisnih trikova pomoću kojih ćete izgraditi bolju priču vlastita brenda. Na kraju edukacije popričat ćemo o važnim javnostima, kojima bi se vaš brend trebao obraćati te kreirati jedan akcijski plan pomoću kojeg ćete doći do bolje vidljivosti u javnosti.

Ciljevi seminara

Cilj seminara je upoznati polaznike s važnošću kvalitetnog predstavljanja na tržištu, bilo pomoću kreiranih boljih vizuala ili pametnije ispričane vaše priče. Na seminaru će polaznici moći isprobati svoje vještine u kreiranju vizuala, a naučit će i kako postaviti akcijski plan koji će ih dovesti do veće vidljivosti o kojoj sanjaju.

Namjena

Edukacija je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima te poduzetnicima početnicima koji nisu sigurni u dovoljnu razrađenost svoje poduzetničke ideje i/ili nemaju ideje kako se predstaviti na postojećem ili novom tržištu. Radionica je namijenjena i svima onima koji nisu zadovoljni vidljivošću svog brenda u javnostima.

Program seminara

Predavanje, vježbe, individualni rad, grupni rad, razmjena iskustava.

  1. Što je brending i zašto je važan
  2. Obraćam li se pravoj publici?

Pauza: 10 minuta

  1. Važnost kvalitetnih vizuala (radionica)
  2. Kako ispričati jedinstvenu priču na tržištu?

Pauza: 10 minuta

  1. Komunikacija prema važnim javnostima
  2. Postavljanje ciljeva i izrada akcijskog plana

Vaš brend je ono što drugi govore o vama kada niste u sobi s njima.

Tko je voditeljica radionice?


ANDREJA RAMBROT, Stručnjakinja za kreativno pisanje i brending

pisalica-andreja

Andreja Rambrot je stručnjakinja za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama, susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

Uz navedeno, posvećena je motiviranju i edukacijama žena u pokretanju biznisa. Aktivno objavljuje edukativne članke na web stranici Pisalice i nekoliko stručnih portala. Osim što educira druge putem vlastita brenda Pisalica te kao vanjska suradnica / edukatorica na Institutu za menadžment, Web::Edukaciji i Ženskom virtualnom poduzetničkom centru, i sama je posvećena kontinuiranoj vlastitoj edukaciji.


Kada i gdje ćemo održati radionicu?

Radionicu ćemo održati u Daruvaru 03. listopada 2019.
Organizator radionice je Ženski virtualni poduzetnički centar u suradnji s Gradom Daruvarom.

Get in touch

Postavke privatnosti

Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg web preglednika, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Važno je napomenuti da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje možemo ponuditi.

Kliknite za omogućiti / onemogućiti Google Analytics kod za praćenje.
Kliknite za omogućiti / onemogućiti Facebook Pixel kod za praćenje.
Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".